Uszoda férfi öltöző zuhanyzó részben mi az etikett meg íratlan illem?
G
Milyen "menő" hely lehet az a férfi öltöző, ahol gatyában állnak a zuhany alatt? :)
Szerintem abban semmi kivetnivaló nincsen, ha egy férfi öltözőben/tusolóban pucéran vannak a pasik egymás előtt.
Akár 15-en, meg hajszárítás közben sem. Kortól függetlenül. Akit ez zavar, ne nézzen oda, vagy ne járjon ilyen helyre! Nekem például elég nehezen szárad a bőröm, ha derekamon van a törölköző, ezért nem szoktam magamra csavarni.
Gatyában tusolás, törölközőbe tekerve öltözés ami inkább ciki. Fiúk/férfiak egymás előtt vagyunk, felesleges szégyenlősködni.
Bámészkodni viszont gáz! A fütykössel játszani sem ilyen helyeken kell! Beszólni, megjegyzést tenni másnak/másra bunkóság.
Társaságban hangoskodni sem illik. Papucs használat erősen ajánlott!
Engem még úgy neveltek, hogy úszás előtt és után is zuhanyzás!!! Előtte kötelező is (csak rengetegen nem tartják be)! Utána meg saját higiéniás érdek is!
Sajnos nagyon sok az igénytelen ember, többek közt ezek miatt sem nagyon járok már uszodába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!