Közös tusolókat szerinted célszerű lenne függönnyel ellátni? Kort, és nemet is írj!
A függöny nem higiénikus.
Egyébként erre vered?
Engem nem zavar, ha nincs. Had nézzenek.
18f
Nem zavar ha nincs de jó ha van.
L.
Engem nem nagyon érdekel, hogy milyen tusoló van, ha nincs elválasztó, vagy külső függöny, az se érdekel.
Ha látnak, látnak. Ez van, ugyan az van a lába között a többi srácnak is.
És külömben is, nem a tusolóban szoktam le vetközni és föl öltözni. Hanem az előtte lévő térben, úgyhogy mindenképpen látszódik a farkam a többiek számára.
Tehát, teljesen tök mindegy.
23 éves srác vagyok.
Az előttem szólókkal értek egyet.
A függönyt elég nehéz tisztítani és biztos nem fogják hetente lecserélni sem. Szerintem a legegyszerűbb, legpraktikusabb elrendezés, ha csak a zuhanyfejek vannak egymás mellett és ennyi. Elválasztó falak lehetnek, de azt is takarítani kell. Ha nincs, akkor csak fel kell mosni, meg a csempét lemosni.
Ennyi meztelenkedésnek bele kell férnie. Ugyanolyanja van mindenkinek, nem kell szégyenlősködni ennyire....
Nem zavar ha nincs függöny
Kollégista voltam és úszóedzésre jártam tehát legkevesebb 2x tusoltam egy nap közös tusolóban.
Mindenkinek ugyan az van úgyhogy nem értem a nagy szégyenlősködést.
Kollégiumban ráadásul meztelen aludtunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!