Strandon, uszodában, fürdőben, a medencehasználat előtt előírnád a nemenként elkülönített meztelen zuhanyozást? Kort, és nemet is írj!
Alapos tusolás van előírva higiéniai okokból, márpedig fürdőgatyában nem lehet alaposan tusolni. Vannak külön f/n tusoló, úgyhogy akadálya sincsen. Aki persze tapló, az a sz*ros seggét áztatja a medencébe így is úgy is.
Pl. Izlandon ilyen felirat figyelmeztet a meztelen tusolásra úszás előtt:
"Aki persze tapló, az a sz*ros seggét áztatja a medencébe"
Mondjuk én strandon kívül sem járok sz@ros seggel, de kinek hogy.
"Előírnám, mert nem szeretek mások izzadságában fürödni"
Fürdőgatyában nem tudod az izzadságot lemosni magadról? Amúgy te mindannyiszor bemész az öltözőbe zuhanyozni, ahányszor a medence mész?
Kérdező, nem az én dolgom eldönteni, meztelenül vagy úszóruhában kellene-e zuhanyozni. Ehhez nem értek. A kötelező zuhanyzással egyetértek, én is szoktam.
De azt nem hiszem, hogy tusfürdővel szoktak zuhanyozni az elején, szóval ha ruha nélkül is zuhanyoznának, csak végigengednek magukon egy kis vizet, azt kész.
#4 "Every guest is required to wash thoroughly without a swimsuit before entering the pool."
"Alle Gäste müssen sich mit Seife ohne Badeanzug waschen ehe sie in das Schwimmbad gehen."
Vagyis mindenkinek szappannal, fürdőruha nélkül kell mosakodnia, mielőtt bemenne a medencébe.
#6 hogyne, tízből tíz "lecsapatom magam fürdőruhában" fürdővendég eskü alatt vallja, hogy éppen most zuhanyzott otthon.
Aztán valamiért mégis klórozni kell a vizet, máskülönben elszaporodnak benne a Coli-baktériumok (amik az emberi székletből kerülnek a vízbe).
De TE persze mindig mindenhol steril vagy. Bárkit kérdezünk, ő pont a kivétel.
Izzadság, bőrzsír, kozmetikumok stb. szintén nem tesznek jót a víznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!