Férfiként mit tartasz jobbnak a kabinos öltözőt, vagy a nemenként elkülönített öltözőt? Kort is írj!
Az elkülönített előnye, hogy közvetlenül az öltözőszekrény előtt lehet átöltözni, és nem kell ide-oda cipelni a cókmókot.
Habár a kabinosnál is át lehet öltözni a szekrény előtt (törölköző alatt), úgyhogy ott se muszáj cipekedni.
Én is a #2-sel értek egyet. Meg a szekrényt kinyitni-bezárni, minden értékemre odafigyelni elég macerás.
Meg a nemenkénti öltözőben nem is kell takargatni magamat, ott simán át lehet öltözni, hiszen ott csak ferfiak vannak.
Bár én már láttam kabinos öltözőben, hogy van, aki a szekrény előtt öltözik át, úgy, hogy nem is takargatta magát.
A nemenkéntit szeretem. Ott nem kell külön pakolgatni, meg húrcolkodni. És persze, lehet nézelődni is!
Sajnos, ha a koedukált öltözőben a szekrény előtt öltöznék, akkor mutogatós bácsinak kiáltanának ki, mivel gyerekek is vannak ott.
Ha csak felnőttek lennének, akkor a szekrény előtt is öltözködnék.
Csak simán nemenként elkülönítve. Szekrények körben, és közös az öltöző terület.
23 vagyok. És fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!