Aki koronavírusos lett az elkülönítette magát a babájától?
Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 11:25
1/12 anonim válasza:
En nem lettem még (vagy nem tudok róla) de nem különíteném el, mivel ugye van lappangási ideje. Mégis kire bíznék egy közvetlen kontaktot, aki nagy valószínűség szerint minimum terjesztő?
2/12 anonim válasza:
Nem, mert mindketten azok lettünk, fél nap különbséggel jöttek ki a tünetek. 💁🏻♀️
3/12 anonim válasza:
Nem különítenèm el. Újszülöttet sem kell. Az anyatejbe àtjutnak az ellenanyagok, az elkülönítèsnek rengeteg hàtrànya van.
4/12 anonim válasza:
Nalunk azt mondtak akit szules elott leszurnek es poz. az meg se kaphatja a babat,sot a gyereket atszallitjak a gyerekklinikara es majd ha megy haza akkor viheti. Ekkora kicseszest.
5/12 A kérdező kommentje:
Én sem különítettem el, de ismerős 2 napja zaklat, hogy ugye tartom a távolságot a fiaimtól.
2020. okt. 8. 13:05
6/12 anonim válasza:
4 a kórházi protokoll az megint más. Bár nem igazán ertem. A mi kórházunkban az anyát és a babát együtt különítettek el tavasszal mikor volt ilyen. Vagy akkor kit csinálnak a babával? 2 hetig a kórházban tartják ahol végül is ugyanakkora veszélyben van mint bárhol máshol annyian forgolodnak körülötte?
7/12 anonim válasza:
Nem vagyok olyan selejt, hogy elkapjam.
8/12 anonim válasza:
4-es , ez melyik kórhàz? Felhàborìtò, etikàtlan és jogsèrtő, amit tesznek.
9/12 anonim válasza:
Szerintem amúgy ha az anya covidos,az alig kibújt baba meg nem, akkor én hasonlóan helyzetben örülnék ha tudnám hogy lehetősége van esetleg megúszni egy tüdőgyulladást vagy Kawasaki kórt vagy mit találtak amerikai újszülötteknél szovodményként.Szoval ha a kórházban tőlem távol tudják neki biztosítani az egészséget akkor elfogadnám a helyzetet.
Otthon meg mire kiderül mi a bajom, addigra ő is elkapná akkor viszont nem tartanék távolságot.
10/12 anonim válasza:
8-as,pecsi korhazrol hallottam egt kismamatol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!