A mennyországban van börtön, vagy olyan elkülönített csoportok, akik között feszültség van?
Te miről beszélsz? :D Mit szívtál? :D
De oké, menjünk bele.
Elvileg hiába tér meg, az még nem garancia a mennybe kerülésre. Miért is lenne? Ilyen erővel nagyon egyszerű dolga van mindenkinek, és nyugodtan bűnözzön és gyilkoljon mindenki, meg diktátorok is nyugodtan sanyargassák a népet, hiszen elég a halálos ágyon megtérni, és máris garantált a kényelmes Mennyország, a Pokol meg becsókolhat.
Na már most, ha a gyerek, akit megölt és megevett egy kannibál, nem tud meggyónni, az valószínűleg nem olyan nagy gond. Mivel ő az áldozat, nem valószínű, hogy a Pokolba megy, hanem inkább a Mennyek előszobájában még meggyónja ezt a piszlicsáré bűnt, aztán bebocsáttatik. A kannibál meg nem menekül, legfeljebb akkor, ha feltalálha a rák ellenszerét vagy valami ilyesmi, mert akkor több jót okoz, mint rosszat.
A mennyekben nincs szükség börtönre, mert nincsenek bűnösök, akiket be kellene zárni oda. És nincsenek feszültségek sem, csak végtelen sok szeretet, ezért nem fog senki összeveszni senkivel. Elvileg.
De egyébként az egészet nyugodtan felejtsd el, mert nincs se Menny se Pokol.
Ez az anjuica beteg.
Éljen Sátán!
Már megint előkerültél? A keresztény egyházon soha nem vesz erőt a pokol kapuja és fenn fog állni a világ végezetéig bármit is írsz. Minden szavafdal.Iszen ellen vetést és meglásd a pokolba fogsz kerülni ahol.a Sátán téged kínozni fog, a te istened. Hiába éljenezed most mert az ítélet napja után kínozni fog mivel gyűlöl téged. Még engem is. A Satan mi dannyiznkat gyűlöl és azt szeretné ha a pokolba kerül enk de ez nem fog neki sikerülni
Az én meg a te életedben lehet de a többség üdvözülni fog. Írjál amit akarsz mert nem izgat. Isten meg fog téged ítélni akárcsak engem.
Az istened nem létezik.
Ellenben Sátán Atyám!
Ti mind csak elpárologtok majd keresztények
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!