Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Fiúként strandolás után: 1....

Fiúként strandolás után: 1. zuhanyozás nélkül mész haza, 2.lezuhanyozol fürdőruhában, 3. lezuhanyozol meztelen, és úgy öltözöl fel? Kort is írj?

Figyelt kérdés
strand, fürdő, zuhanyzó

2022. júl. 19. 10:22
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%

Attól függ, hogy tengerparton vagyok vagy tónál vagy hol.

Ha tengerparton vagyok akkor vagy fürdőruhába vagy meztelenül lezuhanyzok (attól függően, hogy mennyien vannak a parton), majd utána átöltözök és hazamegyek.

Tónál gyakran nincs zuhanyzó így ott csak átöltözök és később otthon zuhanyozok le.

Az ilyen aquaparkokban/élményfürdőkben ott mindig lezuhanyzok többnyire meztelenül, majd utána öltözök át és megyek haza

17F

2022. júl. 19. 10:50
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Otthon nincs se kád,se zuhanyzó,én ezért kihasználom az ilyen alkalmakat és viszek magammal tusfürdőt és hajsampont is.És természetesen meztelen fürdök,aztán kiszedem a táskából a mosnivaló ruhákat,és kézbe kimosom,így olcsóbb mintha otthon használnám el ezekre a vízet.
2022. júl. 19. 12:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mint az első. Sósvíznél fürdőruhában, édesvíznél otthon, uszodában-élményfürdőben levetkőzve szappannal a zuhanyzóban.
2022. júl. 19. 12:22
 4/16 anonim ***** válasza:
32%
perverz tata
2022. júl. 19. 12:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szabadtéri strandok esetén otthon, ahol pedig van zuhanyzási lehetőség ott meztelenül le szoktam zuhanyozni 36 éves vagyok.
2022. júl. 19. 12:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
lezuhanyzom meztelenül. mégis csak azért hosszabb idő, mire nnan hazajutok, mert messze lakom a strandtól.
2022. júl. 19. 12:33
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a strandon nincs is zuhanyzó, de közel van a nyaraló, így ott zuhanyzok le, persze meztelenül.

Tengernél még nem voltam, de ott mindenképp le kell zuhanyozni, mert a só nagyon ki tudja szárítani a bőrt. És mivel a fürdő ruha alatt is sós leszel, ezért mindenképp meztelenül.

Strandfürdőkben, ha nem családdal megyek, akkor meztelenül lezuhanyzok, nem akarom hogy hazáig a klórt magamon.

2022. júl. 19. 15:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért a mikéntje függ attól, hogy van-e egyáltalán valami szög, ahova felakasszál egy fürdőgatyát, törölközőt. Pad, ahová letedd a cuccod. Mekkora távolságon és hány emberen kéne keresztülmászni, a zuhany és lepakolt ruháid között stb. Ha ideális a helyzet, rendesen lemosakszom meztelenül, ha nagyon nem ideális, akkor max átfutok alatta fürdőgatyástul. 22/f
2022. júl. 19. 15:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy teszek, mint az első válaszoló, annyi különbséggel, hogy ahol van lehetőség a zuhanyozásra (akár tavaknál, fürdőkben és uszodákban) mindig meztelenül szoktam tusolni. A tengernél meg - ahogy ős írta - a helyzettől, a látszámtól és a társaságtól függ. (30-as F)
2022. júl. 19. 15:54
 10/16 anonim ***** válasza:
98%

Mindig a 3.

18f

2022. júl. 19. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!