Fiúként strandolás után:
1. zuhanyozás nélkül mész haza,
2.lezuhanyozol fürdőruhában,
3. lezuhanyozol meztelen, és úgy öltözöl fel?
Kort is írj?
1/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy tengerparton vagyok vagy tónál vagy hol.
Ha tengerparton vagyok akkor vagy fürdőruhába vagy meztelenül lezuhanyzok (attól függően, hogy mennyien vannak a parton), majd utána átöltözök és hazamegyek.
Tónál gyakran nincs zuhanyzó így ott csak átöltözök és később otthon zuhanyozok le.
Az ilyen aquaparkokban/élményfürdőkben ott mindig lezuhanyzok többnyire meztelenül, majd utána öltözök át és megyek haza
17F
2022. júl. 19. 10:50
Otthon nincs se kád,se zuhanyzó,én ezért kihasználom az ilyen alkalmakat és viszek magammal tusfürdőt és hajsampont is.És természetesen meztelen fürdök,aztán kiszedem a táskából a mosnivaló ruhákat,és kézbe kimosom,így olcsóbb mintha otthon használnám el ezekre a vízet.
2022. júl. 19. 12:16
Mint az első. Sósvíznél fürdőruhában, édesvíznél otthon, uszodában-élményfürdőben levetkőzve szappannal a zuhanyzóban.
2022. júl. 19. 12:22
2022. júl. 19. 12:24
Szabadtéri strandok esetén otthon, ahol pedig van zuhanyzási lehetőség ott meztelenül le szoktam zuhanyozni 36 éves vagyok.
2022. júl. 19. 12:29
lezuhanyzom meztelenül. mégis csak azért hosszabb idő, mire nnan hazajutok, mert messze lakom a strandtól.
2022. júl. 19. 12:33
Nálunk a strandon nincs is zuhanyzó, de közel van a nyaraló, így ott zuhanyzok le, persze meztelenül.
Tengernél még nem voltam, de ott mindenképp le kell zuhanyozni, mert a só nagyon ki tudja szárítani a bőrt. És mivel a fürdő ruha alatt is sós leszel, ezért mindenképp meztelenül.
Strandfürdőkben, ha nem családdal megyek, akkor meztelenül lezuhanyzok, nem akarom hogy hazáig a klórt magamon.
2022. júl. 19. 15:08
Azért a mikéntje függ attól, hogy van-e egyáltalán valami szög, ahova felakasszál egy fürdőgatyát, törölközőt. Pad, ahová letedd a cuccod. Mekkora távolságon és hány emberen kéne keresztülmászni, a zuhany és lepakolt ruháid között stb. Ha ideális a helyzet, rendesen lemosakszom meztelenül, ha nagyon nem ideális, akkor max átfutok alatta fürdőgatyástul. 22/f
2022. júl. 19. 15:43
Ugyanúgy teszek, mint az első válaszoló, annyi különbséggel, hogy ahol van lehetőség a zuhanyozásra (akár tavaknál, fürdőkben és uszodákban) mindig meztelenül szoktam tusolni. A tengernél meg - ahogy ős írta - a helyzettől, a látszámtól és a társaságtól függ. (30-as F)
2022. júl. 19. 15:54
2022. júl. 19. 23:23
Kapcsolódó kérdések: