Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi értelme van a nemenként...

Mi értelme van a nemenként elkülönített öltözőknek, mosdóknak?

Figyelt kérdés

Tudni illik nem 1 és nem 2 hetero/biszex ember van.

Most akkor ez nem kivételezés számukra?

2022. dec. 27. 15:53
1 2
 11/19 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Itt egyetemisták részletesen válaszolnak a kérdésre.

https://www.youtube.com/watch?v=mXqo_-ldATw

2022. dec. 27. 21:29
 12/19 A kérdező kommentje:

Gratulálok a megalapozott, 1 bites válaszhoz. Csak így tovább, biztos jövő vár rád az egyik gyorsétterem mosogatójánál!

Te... Egyetemista 🤣

2022. dec. 27. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Nemi szerv csak 2 féle van, a többi meg nem látható.
2022. dec. 27. 23:46
 14/19 TappancsMancs ***** válasza:
84%
Talán (?) érthetőbb úgy, hogy ez nem a homoszexuális és biszexuális kissebséghez van igazítva. És nem is lesz a kisebbséghez igazítva - nyilván.
2022. dec. 28. 11:06
 15/19 anonim ***** válasza:
37%
Ezt en sem ertem. Idegen ferfiak nezegethetnek es ki tudja melyik a meleg es recskazik a tus alatt mert latott meztelen. Koszi de ettol nekem felfordul a gyomrom
2022. dec. 31. 18:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk én is szívesebben bámulom az ellenkező nemet, mint a sajátomat.
2022. dec. 31. 19:16
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

Csak annak van értelme!

Aki nőnek született, megy a nőibe, aki férfinak, az a férfi helyiségbe.

2023. jan. 18. 18:55
 18/19 anonim ***** válasza:
75%

"Ezt en sem ertem. Idegen ferfiak nezegethetnek es ki tudja melyik a meleg es recskazik a tus alatt mert latott meztelen. Koszi de ettol nekem felfordul a gyomrom"

Neked felfordul a gyomrod attól, ha tíz idegen pasiból egy kiveri rád. Szerinted nőként nem fordul fel ugyanúgy felfordul a gyomrunk, hogy tízből kilenc idegen pasi ránk veri? Elárulom: de.

2023. jan. 18. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:
#48 más számára is láthatóan biztos senki nem fogja rád verni, mert akkor kitlitják az uszodából és még fel is jelentik. Te csak azt hiszed, hogy tízből kilenc férfi rád veri. Vagy inkább reméled :-) ezek a te gondolataid, nem a valóság. A probléma a TE fejedben van.
okt. 28. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!