Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Etikus dolog a "megbonthattam...

Etikus dolog a "megbonthattam a csomagot" húzás?

Figyelt kérdés

Az egyik futárcég sprinter webáruházzal együttműködve hiányosan teljesíti a megrendeléseket a reklamációt pedig arra hivatkozva utasítják el hogy az ügyfél nem a futár jelenlétében bontja ki a csomagot.

Már nem dolgozom a cégnél de nekem is egyszerűbb ha nem hívom fel a figyelmét erre, mert időveszteség így marad az átb*szás.

2022. nov. 28. 21:09
A kérdező szavazást indított:
Én kibontom a csomagot
Ez nem életszerű
Ez Módszeres megkárosítás
Csomag automatánál is csinálom mert 10 percen belül vissza kell tenni
5 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:

Általában ha valamit rendelni akarok, akkor több helyen is megnézem. Az alapján rendelek, hogy

1. mennyire megbízható a cég, és

2. mennyire jó tapasztalatom van a futárszolgálattal.

Pl. ha tehetem, akkor kizárólag MPL-el dolgoztató cégtől nem rendelek, mert nem adják meg normálisan, mikor jönnek, a futárjaik meg nem szokták felvenni a telefont.

Inkább fizetek kicsit többet, hogy megbízható webshoptól és futárcégtől rendeljek.

2022. dec. 4. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!