Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ovis csoportnak lehet/ne...

Ovis csoportnak lehet/ne vinni kismikulást? Ez jó vagy rossz húzás lenne tőlem?

Figyelt kérdés
Fiam amióta iskolás minden évben visz Mikuláskor az összes osztálytársának kismikulást. Most szeptembertől a kislányom ovis lett. Az ovisok még úgy hiszik, hogy van Mikulás. Ha oda is vinnénk a csoportnak mondhatnám azt, hogy a Mikulás küldte? Vagy ne rontsam el az Ő kedvüket ezzel? Ez jó vagy rossz húzás lenne tőlem? Köszönöm a válaszokat!!!
2010. nov. 30. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Inkább ne küldj szerintem.

Nem tudom az óvoda hogy oldja meg a Mikulást, de nem hiszem hogy jól venné ki magát:)

2010. nov. 30. 18:25
 2/6 anonim válasza:

Ah, ovisoknal szerintem inkabb ne. En amennyire emlekszem amikor pici voltam, es kaptam mastol valamit mikulasra, az mindig ugy mondta hogy, "ezt az en mikulasomtol kapod", es eleg fura volt, sose ertettem , hogy volt az, hogy akkor most mindenki masik mikulastol kap? es akkor most miert nem hozza egybe? nagyon sanditott a story

16/L

2010. nov. 30. 18:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Szóval óviba nem tanácsos? Inkább csak sulis kortól?
2010. nov. 30. 18:31
 4/6 anonim válasza:
Masodik valaszolo vagyok. Szerintem inkabb csak sulis...
2010. nov. 30. 18:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszi szépen, így teszek akkor!
2010. nov. 30. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg az ovonot.
2010. dec. 4. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!