Mit vegyek egy alig ismert osztálytársamnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az osztályunkban, hogy megajándékozzuk egymást neveket húztunk. (nem részletezem, biztos tudjátok, hogy megy ez) Nos, nekem sikerült kihúznom egy olyan osztálytársam,(fiú) akivel régebben rengeteget írtam, de szeptember óta hozzám se szól. Azt tudom róla, hogy animézik, valamint LOL-ozik, ezen felül nagyon lusta, lesz@rom típus. Nem tudom igazán minek örülne. Szerintetek?
14/L
2017. nov. 27. 20:55
2/5 anonim válasza:
Kérj meg egy osztálytársadat, hogy kérdezze meg tőle minek örülne a legjobban, mit sueretne stb. Így általában kiderül. Vagy menj ida te és kérdezd meg, mond azt, hogy megkért valaki, higy kérdezd meg.
3/5 anonim válasza:
Vegyel neki egy Animes bogret polot stb
Ha kifejezetten nem tudod mit szeret melyik animet, hat Dragon ball az alt mindig bejon
4/5 anonim válasza:
Én pld nem szeretem a DB-t, úgyhogy nem örülnék neki :(
Régen nem mesélt róla, hogy melyik animéket szereti? Ha a címére nem emlékszel, de a cselekményre, akkor írd le, nagyon szívesen segítünk megkeresni! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Én is animézek, plusz tudom miket szeret, csak annyi a probléma, hogy elég szűkös keretet adtak amennyiért lehet vásárolni (800 Ft). De nagyon szépen köszönöm a válaszokat! ^-^
2017. nov. 28. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!