Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az mennyire gáz, ha nem tudok...

Az mennyire gáz, ha nem tudok úgy késsel-villával enni, hogy mindig a bal kezemben legyen a villa?

Figyelt kérdés

Anyám azt mondta, hogy késsel-villával evés során mindig a bal kézben van a villa. Én csak a hús vágásának idejére fogom bal kézzel a villát, amúgy ha be akarom kapni a falatot akkor átteszem mindig a jobb kezembe, mert amúgy bal kézzel irtó béna vagyok.

Eddig azt hittem én is jól csinálom, de mióta kiderült, hogy ez nem késsel-villával evés azóta eléggé szorongok emiatt. Nagyon ciki így enni, ahogy én eszek?

2022. júl. 30. 19:03
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
60%

“ EMBEREK KÖZÖTT betartjuk a szokásokat.

IGEN, NEKED IS be kell tartani!”

Remélem egyszer melléd ül egy ember az étteremben, aki cserélgeti a kezében az evőeszközöket, vagy előre felvágja a húst. 🥰

Aztán majd késeld meg, mert nem tartotta be a nagy szigorú evőeszköz használati etikettet.

Jesszus, mit csinálnátok ha valaki harapná mellettetek a rántott húsát az étteremben? :O

Elővennétek egy fegyvert, lelőnétek, aztán öngyilkosok lennétek, hogy ezt látnotok kellett?

Kicsit túl komolyan veszitek az életet.

Meg hogy ki hogy eszi a k*rva kajáját.

2022. júl. 31. 21:37
 32/42 anonim ***** válasza:
27%

A válaszok többségét olvasva igen siralmasnak tartom, hogy ennyi primitív ember van, aki nem képes emberi módon enni!

(Mellesleg jobb éttermekben kivezetik azokat, akik gusztustalanul esznek!)

2022. júl. 31. 22:39
 33/42 anonim ***** válasza:
53%

32

Kivezetnek, mert nem a jó kezemben fogom a villát? :O

Azta. Még sosem találkoztam ilyen étteremmel, pedig gyakran járok. ;)

2022. júl. 31. 23:14
 34/42 anonim ***** válasza:
59%

Már harmadszor tetteted magad kreténnek?

Leírtam, hogy mit nem illik.

Olvasni se tudsz?

2022. aug. 1. 00:12
 35/42 anonim ***** válasza:
21%
34-es: a "kedves" válaszoló nem tud viselkedni, nem tud szöveget értelmezni, ellenben veszekedni igen. Ilyen szintü valakire nem érdemes idöt pazarolni.
2022. aug. 1. 08:34
 36/42 anonim ***** válasza:

"nem tud szöveget értelmezni"

3-szor írtuk le, hogy nem azzal van baj, hogy melyik kezében fogja a villát.

Harmadszorra is ezt hozta fel, ismét.

2022. aug. 1. 09:38
 37/42 anonim ***** válasza:
60%
Úristen irigylem azokat akiknek annyi a problémája, hogy ki hogy használja az evőeszközöket 💀💀
2022. aug. 1. 09:38
 38/42 anonim ***** válasza:
74%

Én nem vágom fel előre, de rakosgatom egyik kezemből a másikba. Ha nagyon megerőltettem magam tudok úgy enni ahogy az itteni illemrendőrség szerint tökéletes lenne, de rohadt kényelmetlen.

Gondolom aki szerint illetlen úgy enni hogy jobb kézzel is meg fogom a villát az amennyiben férfi kalapot hord és kezet csókol a hölgyeknek, mert úgy illik, amennyiben nő fűzőt hord és a bokája még csak véletlenül se villan ki a hosszú szoknyája alól, házasság előtt pedig véletlenül sem marad gardedám nélkül férfi társaságban, nehogy illetlen legyen.

2022. aug. 7. 18:39
 39/42 anonim ***** válasza:
29%

Neked is mondom, ha 4 írásból még nem értetted volna meg:

az a gond, ha CSERÉLGETED az evőeszközöket. Nem illik.

(Előre felvágni meg nagyon gusztustalan. Szerencsére azt nem csinálod.)

2022. aug. 7. 18:50
 40/42 anonim ***** válasza:
32%

39

Kit érdekel, hogy mi illik? Nem böfögök a szádba, nem xarok az asztalra. Ne nézd más hogy eszik, ha zavar.

2022. aug. 7. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!