Az mennyire gáz, ha nem tudok úgy késsel-villával enni, hogy mindig a bal kezemben legyen a villa?
Anyám azt mondta, hogy késsel-villával evés során mindig a bal kézben van a villa. Én csak a hús vágásának idejére fogom bal kézzel a villát, amúgy ha be akarom kapni a falatot akkor átteszem mindig a jobb kezembe, mert amúgy bal kézzel irtó béna vagyok.
Eddig azt hittem én is jól csinálom, de mióta kiderült, hogy ez nem késsel-villával evés azóta eléggé szorongok emiatt. Nagyon ciki így enni, ahogy én eszek?
“ EMBEREK KÖZÖTT betartjuk a szokásokat.
IGEN, NEKED IS be kell tartani!”
Remélem egyszer melléd ül egy ember az étteremben, aki cserélgeti a kezében az evőeszközöket, vagy előre felvágja a húst. 🥰
Aztán majd késeld meg, mert nem tartotta be a nagy szigorú evőeszköz használati etikettet.
Jesszus, mit csinálnátok ha valaki harapná mellettetek a rántott húsát az étteremben? :O
Elővennétek egy fegyvert, lelőnétek, aztán öngyilkosok lennétek, hogy ezt látnotok kellett?
Kicsit túl komolyan veszitek az életet.
Meg hogy ki hogy eszi a k*rva kajáját.
A válaszok többségét olvasva igen siralmasnak tartom, hogy ennyi primitív ember van, aki nem képes emberi módon enni!
(Mellesleg jobb éttermekben kivezetik azokat, akik gusztustalanul esznek!)
32
Kivezetnek, mert nem a jó kezemben fogom a villát? :O
Azta. Még sosem találkoztam ilyen étteremmel, pedig gyakran járok. ;)
Már harmadszor tetteted magad kreténnek?
Leírtam, hogy mit nem illik.
Olvasni se tudsz?
"nem tud szöveget értelmezni"
3-szor írtuk le, hogy nem azzal van baj, hogy melyik kezében fogja a villát.
Harmadszorra is ezt hozta fel, ismét.
Én nem vágom fel előre, de rakosgatom egyik kezemből a másikba. Ha nagyon megerőltettem magam tudok úgy enni ahogy az itteni illemrendőrség szerint tökéletes lenne, de rohadt kényelmetlen.
Gondolom aki szerint illetlen úgy enni hogy jobb kézzel is meg fogom a villát az amennyiben férfi kalapot hord és kezet csókol a hölgyeknek, mert úgy illik, amennyiben nő fűzőt hord és a bokája még csak véletlenül se villan ki a hosszú szoknyája alól, házasság előtt pedig véletlenül sem marad gardedám nélkül férfi társaságban, nehogy illetlen legyen.
Neked is mondom, ha 4 írásból még nem értetted volna meg:
az a gond, ha CSERÉLGETED az evőeszközöket. Nem illik.
(Előre felvágni meg nagyon gusztustalan. Szerencsére azt nem csinálod.)
39
Kit érdekel, hogy mi illik? Nem böfögök a szádba, nem xarok az asztalra. Ne nézd más hogy eszik, ha zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!