Az mennyire gáz, ha nem tudok úgy késsel-villával enni, hogy mindig a bal kezemben legyen a villa?
Anyám azt mondta, hogy késsel-villával evés során mindig a bal kézben van a villa. Én csak a hús vágásának idejére fogom bal kézzel a villát, amúgy ha be akarom kapni a falatot akkor átteszem mindig a jobb kezembe, mert amúgy bal kézzel irtó béna vagyok.
Eddig azt hittem én is jól csinálom, de mióta kiderült, hogy ez nem késsel-villával evés azóta eléggé szorongok emiatt. Nagyon ciki így enni, ahogy én eszek?
A 8-as lehet, hogy balkezes, mert ő úgy eszik, ahogy a balkezesek, és azzal nincs is gond.
A rakosgatással van, mert az tényleg elég bután néz ki. Felnőtt ember egyen rendesen, és egyébként nem olyan nehéz megtanulni sem.
Alapvető kulturaltsághoz hozzátartozik.
Mind3nkibkepes elsajatítani már kb óvodas korban.
De aki meg sem próbálja az ne csodalkozzon ha meg proli környezetben is kinézik...
Ugye ez valami vicc? Tényleg itt tartunk, hogy önképvédő elméleteket gyárt az, aki nem tud késsel-villával enni?
Szépen haladunk a "Hülyék paradicsoma" jövőképe felé.
(Ja. Höhö. Kabbe.)
Ez így undorító.
Étteremben ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!