Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az mennyire gáz, ha nem tudok...

Az mennyire gáz, ha nem tudok úgy késsel-villával enni, hogy mindig a bal kezemben legyen a villa?

Figyelt kérdés

Anyám azt mondta, hogy késsel-villával evés során mindig a bal kézben van a villa. Én csak a hús vágásának idejére fogom bal kézzel a villát, amúgy ha be akarom kapni a falatot akkor átteszem mindig a jobb kezembe, mert amúgy bal kézzel irtó béna vagyok.

Eddig azt hittem én is jól csinálom, de mióta kiderült, hogy ez nem késsel-villával evés azóta eléggé szorongok emiatt. Nagyon ciki így enni, ahogy én eszek?

2022. júl. 30. 19:03
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
36%

A 8-as lehet, hogy balkezes, mert ő úgy eszik, ahogy a balkezesek, és azzal nincs is gond.

A rakosgatással van, mert az tényleg elég bután néz ki. Felnőtt ember egyen rendesen, és egyébként nem olyan nehéz megtanulni sem.

2022. júl. 31. 11:27
 12/42 anonim ***** válasza:
70%

Alapvető kulturaltsághoz hozzátartozik.

Mind3nkibkepes elsajatítani már kb óvodas korban.

De aki meg sem próbálja az ne csodalkozzon ha meg proli környezetben is kinézik...

2022. júl. 31. 11:36
 13/42 anonim ***** válasza:
8 as vagyok. Jobb kezes vagyok, de amikor eszek bal kézzel ügyesebben vágom a húst
2022. júl. 31. 11:51
 14/42 anonim ***** válasza:
Mondjuk én átrakogatni nem szoktam
2022. júl. 31. 11:52
 15/42 anonim ***** válasza:
Átrakosgatni*
2022. júl. 31. 11:52
 16/42 anonim ***** válasza:
39%

Ugye ez valami vicc? Tényleg itt tartunk, hogy önképvédő elméleteket gyárt az, aki nem tud késsel-villával enni?

Szépen haladunk a "Hülyék paradicsoma" jövőképe felé.

(Ja. Höhö. Kabbe.)

2022. júl. 31. 12:29
 17/42 anonim ***** válasza:
59%
Én is így szoktam, előre felvágom a húst falatokra, aztán átteszem a jobb kezembe a villát, és úgy eszek. Nekem így kényelmes, pont leszarom, hogy ki mit gondol róla.
2022. júl. 31. 14:12
 18/42 anonim ***** válasza:
29%

Ez így undorító.

Étteremben ne csináld.

2022. júl. 31. 14:13
 19/42 anonim ***** válasza:
49%
17. Ha harom éves óvodas vagy, akkor ez elfogadható. 🤣
2022. júl. 31. 14:15
 20/42 anonim ***** válasza:
50%
Nekünk ezt már középsőtől óvodában sem engedték. Csak a legkisebbeknek, de nekik fel is vágták, és eleve nem kaptak kést.
2022. júl. 31. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!