Mit gondoltok a perui utcazeneszekröl?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 13:01
11/16 anonim válasza:
Nem én akartam lelőni a poént, de tessék:
13/16 anonim válasza:
15:30! Köszi! Már éppen le akartam írni, hogy miről szól, de közbejött egy fontos meló és nem maradt rá időm. Köszi még egyszer :)
Csak halkan megjegyzem, hogy az adott részeket le is lehet tölteni (igaz nem teljesen legális), mert megadtam az évad és epizódszámokat is. :)
14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm..!!irhatnatok meg többen !! gondoljatok, ez is mint a koldus maffia, valami bün banda kezei közt lehet ?? am ki az aki mar szoba elegyedett velük ?? mi a tapasztalatotok roluk ??
2010. szept. 21. 17:03
15/16 anonim válasza:
Nem bírom a zenéjüket, idegesít. mint emberek, nincs velük bajom.
16/16 anonim válasza:
Nem zavarnak. Úgy általában véve nincs bajom az utcazenészekkel, mert teremtenek egy sajátságos hangulatot. Mondjuk nem szoktam odaállni hallgatni őket, annyira azért nem tetszik, de nem zavar, hogy ott vannak. Egy esetben zavart, amikor egy időben nem volt mobilom, és utcai telefonról telefonáltam. És pont a telefon mellett zenéltek, kb. fél méterre, nem is fülkés telefon volt, akkor rájuk szóltam, hogy 2 percre hagyják abba mert telefonálni akarok - és abba is hagyták :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!