Mit gondoltok a perui utcazeneszekröl?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 13:01
1/16 anonim válasza:
Többféle színvonalút is hallottam, és persze az igényes az nagyon tetszik. Sohasem felejtem el, am,ikor először hallottam őket, kb. 15 évvel ezelőtt.Az a hangulat, ami körülveszi őket, az nagyon pozitív! Én személy szerint kellemesnek találom, és ha meghallom őket, az fix, hogy odamegyek.
2/16 anonim válasza:
Én szeretem hallgatni a zenéjüket.
3/16 A kérdező kommentje:
beszelgettek is velük?? egyaltalan miert jönnek ök magyarorszagra, mikor mi is egyszegeny orszag vagyunk?? nem ertem
2010. szept. 21. 13:39
4/16 anonim válasza:
Nézd meg a South Park idevágó részeit és megtudod, hogy miért vannak itt :) (12. évad 11-12. rész) :)
6/16 anonim válasza:
Miért? Mondd el légyszi! Én nem tok South Parkot nézni!
7/16 anonim válasza:
Valószínűleg a nagy részük nem is igazi perui. :)
8/16 anonim válasza:
Igen, a "perui pánsíposokat" én is csak "azóta" a South Park rész óta viselem el. :D
Pedig a tengerimalacokkal sincs semmi bajom...
A zenéjükkel nekem az a gondom, hogy Celine Dion számokat is szoktak Újpesten a központban nyomni - pánsípon. Nagyon eredeti... De biztos van ennél jobb is.
9/16 anonim válasza:
Én is szeretem őket és tényleg a világ minden táján zenélnek
10/16 anonim válasza:
mondja már meg valaki, hogy mi volt abban a bizonyos South Park részben, ami a peruiakra utal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!