Miért van szükség még mindig a magázódásra?
"Mert rohadtul irritál, amikor idegenek a munkahelyen (vásárlók pl) sziával köszönnek, mint valami szomszédlánynak. Ha én jónapotozok, engem ne sziázzon le senki, teszek rá, hány éves vagyok (vagy hánynak néznek)."
érdekes, hogy ezen szinte mindig a pénztárosok, vagy vmi lepra munkát végző, piacképes tudással nem rendelkező emberek akadnak ki :D
vhogy nálunk (tervezői iroda) sosem volt probléma abból, hogy a postás, futár, mérnök vagy akárki csak úgy tegezére vált, néhány 20-25 éves aldis kasszás csaj meg azért is magáz, ha sziával köszönök, pedig 25nek nézek ki max. óvoda.
"érdekes, hogy ezen szinte mindig a pénztárosok, vagy vmi lepra munkát végző, piacképes tudással nem rendelkező emberek akadnak ki :D"
ok nem erdemesek a tiszteletre? lehet en vagyok maradi, de ha nekem valaki jonapottal koszon, akkor en is azzal koszonok vissza, nem sziaval. alap etikett
13:
mondjuk pont azt írtam, hogy én köszönök sziával, ok meg jó napottal köszönnek vissza, aki jó napottal köszön, annak én is úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!