Melyik nagyobb illetlenség (szükség esetén) : zsebkendővel feneket törölni vagy wc-papírral orrot fújni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 12:47
1/6 anonim válasza:
Elsőt nem látja senki :))
Második meg megesik, ha nincs zsepi, szóval attól se dől össze a világ...
2/6 anonim válasza:
Illetlenseg? Sz*ros seggel maszkalni, meg szivni az orrunkat, az az illetlenseg. Szukseg eseten egyik sem az.
3/6 Noriko. válasza:
Egyik sem az, mindkettőt lehet diszkréten is csinálni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem illetlennek nem illetlen, de az ember megnéznék, ha vmi tipikuan WC-papírnak látszó tárgyba fújna orrot. Azt meg jó esetben senki nem látja, hogy mivel törlöd az alfeled. Én amúgy rendszeresen szoktam nyilvános helyen zsepivel, mert sokszor nincs papír.
5/6 anonim válasza:
Ez attól függ, mennyire felszínes és beszűkült agyú közegben mászkálsz.
6/6 anonim válasza:
Budapesten láttam, közmunkás hölgy söpörte az utcát, gondolom kissé meg lehetett fázva,vállán madzagra fűzött tekercs wc-papir. Időnként tépett egy sávot belöle, kifújta orrát ,dobta az előtte lévő szemeteskocsiba,és ment tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!