Van olyan ország, ahol nincs szükség lezárni a biciklit, mert nem lopják el?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem, és komoly válaszokat is várok. Köszi.2012. márc. 29. 20:39
2/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez ott mennyire általános, de Svédországban láttam olyat, hogy csak le volt rakva a bicikli és kész. Azt nem tudom, hogy csak bátor volt-e az illető, vagy nem nagy cucc.
3/10 anonim válasza:
A globalizmus korában??:D Hogy lenne már??? Az emberek, az áruk, a szolgáltatások és a pénz - de a biciklitolvajok is! - szabadon mozognak.
4/10 anonim válasza:
Németország, Ausztria, Hollandia, Svájc, Svédország, Finnország, Norvégia, meg vannak még
5/10 anonim válasza:
Én évekig jártam gyerekkoromban egy tolnai faluban biciklivel szinte mindenhová. Lakatot soha nem használtam és soha nem is lopták el és nem is volt ez olyan nagyon régen.
6/10 anonim válasza:
Németországban sem szokás. Ingolstadtban sokszor láttam,hogy a biciklin csomag is volt, a gazdája bement a boltba, a kerékpárt kint hagyta. Senki nem vitte el.
7/10 anonim válasza:
Én itthon vagyok Magyarországon, és ha boltba megyek én sem szoktam lecsukni a biciklit, még sosem lopták el. És nem csak én vagyok ilyen bátor.
Nem csak az ország számít, hanem hogy azon belül milyen közösségbe kerülsz.
9/10 anonim válasza:
Vannak országok, ahol kevésbé gyakori, hogy valaki elköt egy biciklit, ami nem az övé, de szerintem mindenhol előfordul. Nekem már lopták el biciklimet Svájcban.
10/10 anonim válasza:
Meg tudom erősíteni a 2. válaszolót. Én most Svédországban vagyok és többnyire se a bolt előtti biciklitárolónál, se a buszmegálló biciklitárolójánál nem zárják le lakattal a bicikliket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!