Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Lányok! Elávrjátok, hogy a...

Lányok! Elávrjátok, hogy a fiú, aki komolyabban "érdeklődik" irántatok, "költsön rátok"?

Figyelt kérdés

Mindenki ezt mondja, hogy a lányokat ha tetszik a fiúnak, illik meg hívni valamire, venni nekik ajándékot stb. Ezt a lányok komolyan elvárják? Csak mert nem akarom, hogy azért legyen velem valaki, mert leakar "húzni". Ha szimpatikus, kedves vagyok neki, akkor nem érdekli, ha nem hívom meg, nem veszek neki semmit nem?

Ti lányok elvártok ilyeneket?

2010. aug. 21. 20:11
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
95%

Az első randin a pasinak kell fizetni, hiszen neki kell a csaj, akkor igenis tegyen valamit érte. Ha meg nincs pénze egy kólára sem, akkor szedjen neki virágot, vagy egy kavicsot a földről, vagy bármit, mivel annak is örülni fog (pláne, ha mond valami kedveset hozzá)

Hogy mióta illik a pasinak efféle gesztust tenni? Kb. pár 100millió éve, ugyanis egyes ízeltlábúak hímjei is ajándékot visznek a nősténynek (és be is csomagolják), vagy ott van például a lugasépítő madár, ami gyönyörű építményekkel kápráztatja el a nőstényeket, vagy ugye még ott vannak a táncok, a párviadal stb. A mai pasik megússzák mindezt egy csokival, igazán nem nagy ár a kiválasztottért. ha összejöttök, és kölcsönös az érzés, akkor a csaj is viszonozni fogja a meghívásokat, vagy az ajándékokat.

2010. aug. 22. 11:12
 22/37 anonim ***** válasza:
56%
Ha valaki nem szereti az olyan lányokat, akik elvárják, hogy a fiú állandóan csak költsön rá, akkor nem kell ilyen lányt randira hívni és ennyi. Mi olyan nehéz ebben?
2010. aug. 22. 18:41
 23/37 anonim ***** válasza:
szerinted ez rá van írva a csajra? :))
2010. aug. 22. 19:47
 24/37 anonim ***** válasza:
Ha az utcán szólítod le nincs, de ez kiderül az elsô randin, vagy ha beszélgetsz vele. Meg aztán sokan saját maga körül válogatnak, vagy barátnôk között, akikrôl elôre lehet tudni. De végülis igaz, nem kellett volna ezt írnom, csak fel kaptam a vizet azon, hogy sokan általánosítanak. Attól mert 3 lány ilyen, még nem biztos, hogy a 4. is ilyen.
2010. aug. 22. 22:58
 25/37 anonim ***** válasza:
aki ilyet elvár tőled az nem miattad van veled hanem le akar húzni.tehát ne legyél együtt olyannal,aki elvárja.az,hogy néha kedvességből veszel neki ezt-azt az rendben van.
2010. aug. 23. 11:50
 26/37 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva szerintem a barátaid rossz helyen keresgéltek barátnőt, ha ilyen baromságokkal tömik a fejedet. Egy normális lány nem "vár el" semmit, ez amolyan adok- kapok viszony (kellene, hogy legyen).

Egyébként szerintem akis csak alkalmakra (szülinap, névnap karácsony) hajlandó ajándékkal kedveskedni a szerelmének, az elég gáz!

És itt most nem drága cuccokról beszélek. Ha boltban jársz éppen, és veszel egy olyan édességet, amit a barátnőd szeret, akkor máris meglepted őt, és nem költöttél 200 forintnál többet.

Ugyanez igaz fordítva is.

Szerintem ez nem a pénzről szól ,hanem a szándékról.

2010. aug. 24. 13:45
 27/37 anonim ***** válasza:

Mikor összejöttem a párommal sokáig zavart, hogy bármit is kapok tőle nemtudom miért. A virágot azonban nagyon szeretem s ha hazaálít eggyel nem mondom neki, hogy vigye vissza. :D

Én is adni szoktam neki ilyen apróságokat mint parfüm, tusfürdő, a kedvenc kókuszos csokija, focimez stb. Ha valamelyikünk megszomlyazik a városban akkor tökmindegy ki veszi az üditőt mert nem aljas érdekekről van szó, hanem kedveskedésről, figyelmességről, gesztusról a másik felé. :) nem várom el de jól esik s a fiúknak is szerintem.

2010. aug. 26. 10:31
 28/37 anonim ***** válasza:
21 vagyok. Én nem vártam el soha, hogy vegyenek nekem valamit, mert nem azért vagyok egy kapcsolatba. Az exemmel már 3 hónapja szakítottam, mert neki az elején mondtam, hogy én nem vagyok egy ilyen pénzéhes nő, és ő ezt ki is használta. Olyan szinten, hogy másfél év alatt nem vett nekem SEMMIT!!!
2010. aug. 26. 12:05
 29/37 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Én viszont vettem neki Puma pólót, egy kapucnis-cipzáros felsőt karácsonyra, ő meg semmit!!!

Aztán januárban volt a névnapja, én küldtem neki egy lapot. Azután az én születésnapom volt és még csak egy smst sem küldött, mert ő csóró. Februárban volt a valentin nap és még csak fel sem hívott, Márciusban nőnap, ismét semmi reakció! Áprilisban volt a szülinapja, én megint voltam olyan idióta és írtam neki egy smst!!!

Júniusban volt a névnapom, rá 2 napra voltam náluk (először) és semmi!!!

Azért te ne legyél ilyen könyörgöm!!!

Én meg beleestem, mint vak a gödörbe, és egészen idáig nem vettem észre, hogy csak kihasznál úgy anyagilag, mint testileg!!! Ja, és arról nem beszélve, hogy a buszköltségét is én fizettem, mert sohasem volt nála annyi pénz!

2010. aug. 26. 12:09
 30/37 anonim ***** válasza:
Nekem nem, aki ilyeneket igényel, az nem is szereti az illetőt igazán. 30/L
2010. aug. 26. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!