Lányok! Elávrjátok, hogy a fiú, aki komolyabban "érdeklődik" irántatok, "költsön rátok"?
Mindenki ezt mondja, hogy a lányokat ha tetszik a fiúnak, illik meg hívni valamire, venni nekik ajándékot stb. Ezt a lányok komolyan elvárják? Csak mert nem akarom, hogy azért legyen velem valaki, mert leakar "húzni". Ha szimpatikus, kedves vagyok neki, akkor nem érdekli, ha nem hívom meg, nem veszek neki semmit nem?
Ti lányok elvártok ilyeneket?
ha komolyan vagy vele, szerintem neked természetes, hogy néha veszel neki valamit, vagy meghívod
és nem azon spekulálsz, hogy lehúz-e
Nem a lányok nem ilyenek. Ilyenek a K-k
Nem kell mindig meghívnod, de az elején illik (kávé mozi étterem stb), és ajádékot is de annak nem kell drágának lennie.
Ha normális később úgyis felajánlja, hogy most ő hív meg téged, vagy fizessétek felesbe. Egyébként is 17 évesen nyilván nem is lehet annyi pénzed, hogy folyton drága helyekre hívj meg valakit, meg nem is érdemes olyanokkal foglalkoznod akik ezt várják el szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!