Nem unjátok néha ezt a falusi szokást?
Én azt unom, hogy fejben kell tartani, kivel milyen köszönőviszonyban is vagyok. Az egyik nénit magázni kell, a másik ragaszkodik a tegeződéshez, a harmadik meg hol így, hol úgy.
Ha bedugom a fülem zenével kerti munka közben és nem hallom meg, ahogy az elhaladó köszön, bunkónak tartanak.
Néha tízpercenként jön beszélni a semmiről a szomszédsereg, így nem haladok a munkával.
Végül hatalmas ciprussövényt telepítettem, mert elegem volt a belátásból és a zavaró tényezőkből. Erre nem átjön a szomszéd srác felajánlani, hogy segít megmetszeni (méteresre) a sövényt? :D
Néha arról fantáziálok, hogy nem köszönök senkinek és hagyjanak békén, de sose teszem meg. Sokan segítettek már nekem a "faluban".
Boston kulvarosaban, kertvarosban lakunk. Itt nem hogy magas tuja kerites, de egyaltalan semmilyen kerites nince, Ha a szomszed meglat egy kedves mosollyal es egy egyszeru helloval koszont . Ennyi. Ez nekem kimondottan jol esik es emeli a hangulatomat. Azt jelenti, nincs kozom az eletedhez, de joindulattal, sot szeretettel vagyok irantad. Nagyon furcsa lenne , ha valaki magas tuja keritest epitene es elfordulna, ha valaki ramosolyog hogy hello.Annyira tisztelik a maganterulete, hogy bar nincs kerites, nem teszi be a labat a mas teruletere, de egy kedves hellot azert ramkoszon.
Nagy a vilag, sokfeek vagyunk, de azert egy kedves hellot megprobalhat barki, barhol.
9 es akkor sajnos te beteg vagy. Nehogy magadra vedd , nem sértésből mondom , de komolyan.
Ha ezen filózol hogy jön szembe egy xy és hogy jaaj most mi lesz , hát ez nem teljesen oké..
Vagy köszönsz vagy nem ennyi.
Falun lakok én is , akit látásbol ismerek , köszönök és ennyi. Mit kell ezen magadban gondolkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!