Miért beszélik ki egymást a parasztok? Nagyra tartják magukat,le nézik a modosabb városiakat! De miért? Amint kilép valaki a munka helyi körből,többen (mind falusi)azonnal ki pletykállják!Irigyek rám vagy mi?
Irigyek mindenkire,holott maguk választották azt a gyomorúságos életet amibe vannak.
(Mert ők sosem érnek rá pl kirándulni,mi meg járunk idegen országokba motorozni stb)
Nem értem ez miért fáj nekik?
Miért jó az hogy szenvedtetik magukat tanyán/falun millió állattal mikor a tesco pl féláron adja mint ők és az övéké nem ellenőrzött minőség.
Haverom egy falusi csajjal jött össze,a csaj pár hétvégét dolgoztatta.
A srác szakitott vele.
Már a 20évesek is ilyen hülyék?
Bocsi, hogy nem pont a kérdésedre válaszolok, de ezt rosszul tudod:
"Miért jó az hogy szenvedtetik magukat tanyán/falun millió állattal mikor a tesco pl féláron adja mint ők és az övéké nem ellenőrzött minőség."
Az a nem ellenőrzött minőség viszont milliószor minőségesebb, mint amilyet te megveszel, az a helyzet.
Mondjuk nekem a motorozás is ugyanolyan szenvedés lenne, mert nincs kedvem balesetben meghalni.
Megsértődtél, mert valaki beszólt. lol
Senki sem sajnáltassa magát szerintem, mindenkinek más életstílus tetszik. Valaki a falun, a tanyáján dolgozva érzi jól magát, te meg idegen országban motorozva. Mindenkinek az egészségére.
Szerintem engedd el ezt a témát, mert ezzel a kérdéssel inkább magadról sugallsz egy elég rossz képet.
De ez a fura.A gyerekeikre is rá erőltetik,ha van lányuk,az udvarlóra is ...
Meg látták a motorom az volt az első miert költök ennyit a hobbira mert az semmire sem jó...
(Egy átlagos túra motor semmi különös)
Fura egy emberek.
Biztos van más felfogású is köztük
(
Tescoba a csirke feldolgozó üzemekből visznek húst.
Azt meg neveldéből ami naggya tápon nevelnek fel ezt tudom.
Irigykedés, pletykálkodás mindenhol van. Igazából még az anyagi helyzet sem befolyásolja, ha valaki akar, akkor talál rá indokot. Ha kőgazdag, akkor majd a pár ezer forintos új sáladra fog irigykedni, mert ő már hónapok óta ilyet keres, és mindenhol kifogytak belőle.
Falun maximum nyíltabban csinálják, és nem játszák el közben, hogy a legnagyobb barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!