Ha szerelő jön a lakásba és kávét kér, én elutasítom, akkor melyikünk a bunkó?
Figyelt kérdés
Illik neki kávét főznöm?
Illik neki ilyet kérni?
2018. ápr. 17. 10:21
1/28 anonim válasza:
Szerintem nem illik kérnie. Nem kávézóba ment, hanem szerelni. Ha te megkínálod az viszont kedves tőled.
3/28 anonim válasza:
Nem illik kérnie, de előfordulhat az is, hogy kell (pl a vérnyomása leesett és azért kér, mert nem tud lemenni valahol inni). Minden helyzet más és más. Sokszor van, hogy sokkal későbben értünk meg valamilyen eseményt és viselkedést - ezért nem célszerű rögtön-ítélni, bunkózni.
4/28 A kérdező kommentje:
Elutasítottam, utána felajánlottam egy pohár vizet, azt nem kért.
2018. ápr. 17. 10:48
6/28 anonim válasza:
Pofátlanság kérnie
Ha te ajánlod fel,az más
Én, ha sokáig tart itt a munkája,megkérdem, hogy kér-e üdítőt, vagy kávét
Erre volt, aki azt mondta, köszöni nem , dolgozni jött, nem vendégségbe :D
7/28 anonim válasza:
#3 Akinek le szokott esni a vérnyomása, az tudja magáról. Visz gyógyszert, vagy termoszban kávét.
8/28 anonim válasza:
Mind gyakoribb az ilyen... Nemrég Krétán voltam, szervezett csoportos utazáson. A hazai idegenvezető azzal kezdte, hogy úgy a krétai buszvezetőnek, mint neki is rendkívül alacsony a javadalmazása, ezért az út végén gyűjtés lesz számukra. Meg is szervezte: egy boriték a Manolakis nevű buszvezetőnek, egy neki. Hova jutunk így ? Be kellene szóljál a központjukba, nem a kávé értékéért, hanem egy fontosabbért: magyarázzák el neki, mit is jelent egy megfizetett szolgáltatás (ha már se apja, se anyja nem volt).
9/28 anonim válasza:
azért 8-as már ne essünk túlzásba... jó hogy be ne perelje már, mert világvégét hozott illetlenségével a nyakunkra.
10/28 anonim válasza:
Egy kávé öt perc alatt megfő. Attól pár deka kávétól, amit beleteszek a kávéfőzőbe, meg attól a 2 dl víztől nem leszek szegényebb. A szerelő kérése tényleg szokatlan és bunkó kérés, de ha erre vágyik, üsse kő, megkapná nálam. Remélem, azt azért nem fogja utána kérni, hogy sütit is süssek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!