Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A régi barátaim, ismerőseim...

A régi barátaim, ismerőseim közelednek felém de én nem tudom ezt elfogadni és elutasítom? Miért vajon?

Figyelt kérdés
Sok régi ismerőssel baráttal már nem beszéltem jó ideje..kb 6 éve és nem nagyon tartottuk a kapcsolatot.Próbálkoznak közeledni de én elutasító vagyok.Azóta sokat változtam és más lett az értékrendem ők nem sokat változtak ahogy látom és hallom.Viszont nem igazán tudják ezt elfogadni és sértődésnek fogják fel én úgy veszem észre.Mit lehet tenni ilyen esetben?
2012. dec. 20. 13:12
 1/3 A kérdező kommentje:
* elutasító vagyok
2012. dec. 20. 13:13
 2/3 anonim ***** válasza:
OFF: én nem tudok sajnos segíteni, viszont én is ugyanígy érzem, én még a családommal is.
2012. dec. 20. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
teljesen normalis,hogy az ember kinövi néhány kapcsolatát.nem vgyunk egyformák,mindenki mást és máshogyan tapasztal meg a világból ezáltal máskép fogja fel és máshogy alakul az értékrendje ...változunk. ennyi...majd talán ők is elérnek erre a szintre.
2012. dec. 20. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!