Ha szerelő jön a lakásba és kávét kér, én elutasítom, akkor melyikünk a bunkó?
Illik neki kávét főznöm?
Illik neki ilyet kérni?
Hát nem tudom. Én alapból fel szoktam ajánlani, hogy megkínálhatom-e egy kávéval. Vagy elfogadja, vagy nem.
Ha eleve ő kéri, az mondjuk nekem is fura.
Ha azért utasítom el, mert nincs otthon kávé (nem kávézunk), akkor is bunkó lennék? Tényleg nem kávézóba jön, hogy bemondja a rendelését. Ha felajánlják neki, az kedves gesztus, de ennyi.
Tőlem még soha, egyetlen szerelő sem kért semmit, jött, elvégezte a dolgát, és kész. Megkapta érte a pénzt.
11-es válaszoló vagyok.
Kicsit off, de mivel kávés téma, leírom, hogy tényleg vannak pofátlan emberek.
Helyettesítő kézbesítő hozott valamilyen visszatérítést, ami huszonakárhányezer-négyszáznyolcvanöt forintról szólt. Aláírom, leszámolja a pénzt, mondom, az aprót tessék megtartani.
Odaadja a huszonakárhányezret (már 1 éve történt, azért nem emlékszem pontosan, de a 485 forint nélkül. Mondom, az apróra gondoltam.. Erre nagy duzzogva odadobja a két db 200-ast, és megjegyzi: "Ezen még egy kávét se tudok inni!" Eskü megtörtént. Ekkora összegnél mégis mire gondolt?
Na szóval vannak ilyen emberek. No comment, még most el felhúzom magam rajta. :)
hát milyen idióta kérdés ez már bocs.
most miért nem tudtál neki adni egy kávét? ááhh nem értem az ilyen mebereket ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!