Tényleg nem illik azt mondani nőknek hogy jó napot főleg idősebbnek?
Figyelt kérdés
Mert a faluban így szoktam köszönni azt látszik hogy nem tetszik nekik. Szerintem örüljenek ezek a parasztok hogy köszönök de nem? Annyira utálom ezt a falusi életet ha egyszer sikerül házhoz jutni városban pezsgőt bontok és mind megiszom. Na mindegy miért gond ez a köszönés a parasztnak?2020. dec. 13. 16:46
11/11 anonim válasza:
Azért nem tetszik nekik mert nem köszönnek "idegeneknek" .
Csak a többi őslakót veszik emberszámba.
Nem rég költöztem falura ideiglenesen, ha köszönök a pénztárosnak a boltban, polgármesteriben stb csak lesnek ki a fejükből mint a birkák. Többnyire oda se néznek rám, csak maguk elé bámulnak. Ha előttük állok se néznek oda, mintha ott se lennék.
Büdös neveletlen parasztok mind, rosszabbak mint az oláh cigányok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!