Megszámoljátok a pénzt ha vesztek fel automatából?
Ma vettem fel 300 000 ft-ot, én mindig a helyszínen megszámolom. Ha csak egy huszassal is kevesebbet ad a gép valamilyen hibából akkor ott a helyszínen tudom jelenteni a hibát. Ott a kamera, vagy kiküldenek valakit ,vagy tudom is én mit kell ilyenkor tenni
Tök jó kedvem volt ma, hisz első szabadnapom, több hétig nem kell melóznom.
Beáll mögém rögtön valaki, megkapom a pénzt és számolom. A felénél hangosan elkezd pofázni valakinek, hogy "nézd már még megszámolja baz+, majd a gép fog rosszul visszaadni" és vigyorog mint a tejbetök. Ekkor odaálltam elé és megkérdeztem mi a probléma. Összehúzta magát és a szemembe se nézett, mondta minden rendben
20 másodperc plusz volt amíg megszámoltam vagy annyi se. Nem ötezer forintról volt szó, nekem igenis fontos, hogy minden rendben legyen
Miért kell állandóan okoskodni az embereknek? utána meg fülét farkát behúzza ha rákérdez az ember, legalább vállalja fel ha ekkora p..fája van
Nem kell vele foglalkozni.
Illetve csak annyit, hogy ne bámulja, mit csinálsz. Nem az ő dolga.
Mindig megszámolom. Úgy hogy a kamera is lássa. Legyen bizonyíték, ha hiányzik.
Felesleges felhúznod magad.
Főleg, ha beszéltél is az illetővel.
Ilyen esetekben csak annyit kérdezek:
Nekem is fontos a pénzem. Magának nem?
Jótanácsként pedig mindig javaslom, számolják meg.
A "miért" kérdésre pedig elmesélem neki, hogy jártam, amíg ő kivette sajátját.
Szorgosan ő is számolgatni kezdte. 🙃
Simán tévedhet a gép. Neked és a banknak is egyszerűbb, ha ott gyorsan átpörgeted, lássa a kamera is hogy valóban hibás a dolog.
A csávó meg nem marad le semmiről, ha egy picit tovább vár.
Na én pont tegnap jártam úgy hogy nem volt elég lóvé az automatában és csak kevesebbet adott ki.
Utána meg mentem vásárolni, ciki lett volna ha nem tudok fizetni mert nem számoltam meg hogy mennyit adott ki 😄
Én megszoktam számolni, de általában félreszoktam egy kicsit állni .
De egyébként az is hlyeség hogy az országban legtöbb helyen egy banktól csak egy automata van, nem 2-3 hogy ne kelljen sorba állni
Igen, mindig megszámolom.
Amúgy szerintem egyáltalán nem is illendő/szokás nézni, hogy a másik mit csinál az automatánál, mennyit vesz ki stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!