Milyen véleményetek van arról,hogy az időseknek át kell adni a helyet a buszon/villamoson?
Személy szerint nekem nagyon elegem van abból,hogy nem tudok végigülni egy villamosutat anélkül,hogy ne kapnék néhány rosszalló pillantást/szót idősebb honfitársaimtól azért,mert nekem jutott hely egy korábbi megállóban,nekik viszont nem. Nagyon jól tudom,hogy úgy ILLIK,hogy átadjuk a helyünket az idős felszállóknak,viszont én ezt nem érzem kötelességemnek. Bár fiatal vagyok (20éves) nekem is fáj a lábam,ortopédiára járok állandóan, kilószámra szedem a vitaminokat és csonterősítőket,utazás közben én is gyűlölök állni 10-15 kilós sporttáskával a vállamon,nekem is kényelmesebb ülni,nekem is vannak olyan napjaim,amikor áldás az,hogy találok egy ülőhelyet amire lerogyhatok.
Rosszul vagyok attól,hogy amikor az idősek felszállnak megállnak fölöttem,lökdösnek a táskájukkal,hangosan sóhajtoznak, folyamatosan bámulnak,csak azért,mert fiatalon lemerészeltem ülni egy tömegközlekedési eszközön.Nektek erről mi a véleményetek?
Természetesen én is átadom a görbehátú,remegő néniknek a helyem. Nem vagyok szívtelen,meg természetesen jólnevelt vagyok. Nekem rokoni körömben van focista,aki jelenleg "pihenőn" van,mivel elszakadt a térdében a szalag, eddig 3x volt műtve. Ez nem látszik a járásán,viszont ő is ölni tudna egy ülőhelyért,akkora fájdalmai vannak. Pedig ő is csak 20 éves.
Örülök,hogy ilyen sokan egyetértenek velem, sajnos a villamoson sokszor megkapom,hogy mekkora g*ci vagyok,mert nem állok fel egy szétsminkelt, miniszoknyás banyának,pedig azért ülök,mert bódult vagyok a sok fájdalomcsillapítótol amit éjszaka beszedtem a térdemre.:D
"Nektek erről mi a véleményetek?"
Nekem errol az a velemenyem, hogy talan van olyan az eletben, hogy a sors igazsagossaga es akkor majd ha oreg leszel es meg jobban fog fajni a labad mint most 20 evesen, akkor lesz egy ugyan ilyen bunko fiatal aki majd tojik a fejedre es ucsorog tovabb a valagan.
16.-nak.
Én meg lefosom, hogy te mit csinálsz. Gondolod, hogy bárkit érdekel a nyomorult életed?
16!
Az nevet igazan, aki utoljára nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!