Nők,anyukák esetében mennyire megengedett,elfogadott,hogy otthon a szűkebb családi körben ugyanúgy félmeztelenül (nem meztelenül) legyenek mint a férfiak szoktak?
Ha be lehet hozzájuk látni, akkor már nem csak az ő dolguk. Perverznek nem perverz, inkább primitív. A szeméremérzet a fejlett ember tulajdonsága, a primitív kultúrákban kevésbé van jelen. Én azt is utálom, amikor az öreg taták szőrös, izzadt sörhasát kell látnom, mert ő úgy gondolja, hogy kigombolt ingben kell flangálni emberek között. No meg, amikor a nyanyák szemérmetlenkednek a fürdők közös női öltözőrészeiben, és nem sietnek felöltözni, hanem ott lóbálják a lottyadt testrészeiket félórákat.
A szülőknek pedig megvan az a felelőssége, hogy kialakítsák a gyerekekben a kulturális normákat. Aztán majd csodálkoznak, ha a gyerek nemi szervei visszaköszönnek a neten, mert nem látott rosszat abban, hogy pl. meztelen képet küldjön magáról, hiszen nincs abban semmi rossz, ha mutogatjuk magunkat egymásnak.
Ja, és hiába szeretem a párom testét, őt sem akarnám huzamosan ruha nélkül látni, elveszne az intim pillanatok kitüntetett szerepe.
41 - Hálát adok a Jóistennek, hogy egy normális nő lett a párom, aki fel meri vállalni a testét...
"A szeméremérzet a fejlett ember tulajdonsága, a primitív kultúrákban kevésbé van jelen." - Szegény... régen olvastam idiótább magyarázatot a prüdéria védelmében.
Bocsika, de Savonarola jutott rólad eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!