Ez most komoly, ezek rendes nevek?
Figyelt kérdés
Bugyi Virág,Csin Csilla,Dil Emma, Csúf Olga, Ebéd Elek, Fá Zoltán, Eszet Lenke, Feles Elek, Futó Rózsa, Görk Orsolya, Git Áron, Har Mónika, Hiszt Erika, Hü Jenő, Kapd Bea, Köröm Ödön, Kup Ica, Külö Nóra, Masztur Bálint, Meta Flóra, Nemer Eszti, Nyomo Réka, On Dóra, Páll Inka, Pecsét Elek, Sugárné Ultra Ibolya, Szalmon Ella, Szikla Szilárd, Teás K.Anna, Veg Eta, Vég Béla, Wincs Eszter, Zuhany Rózsa, Zsíros B.Ödön2010. aug. 5. 21:22
11/24 anonim válasza:
Én ismerek olyat, hogy B*zi Benedek, halálkomolyan, apám ismerőse a csávó :D
Milyen durva már, ha valakinek a neve fennakad az automata trágárságszűrőn XD
14/24 anonim válasza:
Én hallottam egy olyan lányról, akit úgy hívtak, hogy Cserepes Virág, és, amikor férjhezment, akkor Kaktuszné Cserepes Virág lett.
15/24 anonim válasza:
tuti nincs olyan,h b*zi...
Keress rá iwiwen, rengeteg van...
16/24 anonim válasza:
Én csak Beka Kálmánról hallottam :D
17/24 anonim válasza:
Na es a sok hulye szulo meg a monogramra sem ugyel. Pl: Watts Cecil
18/24 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm B*zi vezetéknevű, s örökbe fogadtak egy kisfiút, akit a nevére akart venni. Mindenki tiltakozott, mert a kisfiú vezetékneve Széplaki volt. Melyik vezetéknévvel jár jobban a fiú?
19/24 anonim válasza:
azért kedves Fütty Imre, te se lógsz ki a sorból :D
20/24 anonim válasza:
az évfolyamomban volt egy Vízi Pálma nevű csaj :D szegényke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!