Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e olyan rendes/komoly/kedves lany aki meg a kedves/komoly/udvarias sracokat kedveli?
na elso nahogy mar ezert ne kelljenek rendes sracok ?
en biztos nem varnek addig de az a baj meg egy kib*** rohadtt randig sem jutotok ... amikor meg talakoztam is lannyal akkor is mar reg barat kategoriaba lettem sorola csak barati alapu talakozo volt abbol is csak 4-5 alakalom
-es ha mar a csoknal tartunk epp ezert nem jott meg ossze az sem hogy probaljak mar megcsokolni csak ugy egy olyan csajt ki elore kijekenti , hogy csak ugy megy bele a talakaba ha csak barati alapuuuuuu hhhh :-(
22f
-bulizni nem nagyon jarok (ido hiany miatt meg anyagi okok is kozre jatszanak )... de ritkan kocsmaba/kavezoba -elmegyek az efolyam tarsakkal ( bar inni nagyon ritkna iszok alkoholt)
- es "toketlen" sem vagyok igen is oda merek menni egy lanyhoz ha nagyon szeretnem de ma a nem er , hogy szoba sem all velem vagy elfordul ezzel jelezve , hogy nem kivan szoba alni velem ( na ez mindig k** ra elcs*szi az onbizalmam ) .. nem tom , hogy legalab szimpla embersegbol kitalahatott volna valami kifogast vagy megmondhatts volna szepen , hogy fogalalt vagy valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!