Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet komoly gondolkodású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet komoly gondolkodású rendes férfit megismerni aki nem fél betegesen a házasságtól?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 14:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mindenhol vannak hülyék,és normálisak is egyaránt. Csak keresni kell.
2010. ápr. 20. 14:27
 2/16 anonim ***** válasza:

A Muszlimoknál mondjuk.

Náluk 18 évesen már hozzáadnak egy férfihoz. Aki nem fél a házasságtól, és még a gyerekneveléstől sem.

2010. ápr. 20. 14:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Sehol. Meg egyébként is, mit érnél el vele. Attól, hogy hozzámész még ugyanúgy megcsalhat, meg elhagyhat.
2010. ápr. 20. 14:35
 4/16 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, hogy már a házasságon gondolkodsz? Amúgy bárhol találhatsz ilyen pasit. Én se félek a házasságtól, csak még úgy érzem kicsit odébb lesz az.

üdv

2010. ápr. 20. 14:37
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

márbocs én 25 vagyok kocsi kutya lakás frankó állás stb EGY NORMÁLIS FÉRFI

de az tény hogy a HÁZASSÁG szó megrémiszt és tényleg félek a tőle!!!

nekem nincs szükségem arra hogy az asszony kiosszon a gyerekeket gondozzam minek kössem össze az életemet valakivel VÉGLEG amikor a házasságok nagyrésze felbomlik

utána meg mehet az osztoszkodás bútorok gyerekek állatok ház pénz KÖSZÖNÖM EBBŐL NEM KÉREK

ÉN agglegény vagyok és még szeretnék az is maradni jó hosszú ideig!!!!!

2010. ápr. 20. 14:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Az egyetemen, könyvtárban, kultúrális helyeken, nem a morrisonsban...:D
2010. ápr. 20. 14:42
 7/16 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok. Tudom hogy ezt sokan elég fiatalnak találják de ilyen a gondolkodásom. Mindenkinek más vágyai vannak.

Amúgy 14:42-es igen azok tényleg nem roszz ismerkedő helyek. (A morrisonst pedíg nagyon nem szeretem. :))

2010. ápr. 20. 14:56
 8/16 anonim ***** válasza:
56%

19 vagy, még pasid sincs, de már a házasságon jár az eszed.

Feltételezem milyen lehetsz. Na EZÉRT nem találsz normális pasit. Házasodni akarsz mindenáron. Ismertem ilyen típusú nőket. Rettenetesek. Terv szerint élnek. X időre házasság gyerek aztán boldogok a családi életükkel majd meglepődnek mikor 5-10 év múlva apuka rájön, hogy elkapkodta a dolgot és más nők után mászkál...

Ezt akarod? Biztosan?

Ne erőltesd a házasság gondolatát. Nem kell felhozni, csendben tartsd meg magadnak, és minő meglepetés a pasik hirtelen normálisabbnak fognak tűnni. Majd ha összejössz egyel és már együtt vagytok pár éve, netán már együtt is éltek, AKKOR és csak AKKOR foglalkozz a házassággal. Tehát ha 20 éves korodra bepasizol 25-26 évesen már lehet szó menyegzőről. Addig verd ki a fejedből!

2010. ápr. 20. 15:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Nyugi, meglesz az!

Ha máshogy nem elveszlek:D

2010. ápr. 20. 15:24
 10/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Komoly gondolkodású, rendes férfi vagyok és nem félek a házasságtól olyannal akit szeretek és viszont szeret! Csak még nem találtam ilyet.

(25F)

2010. ápr. 20. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!