Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érett gondolkodású 17 éves lány egy komoly kapcsolatot akar. Hol találhatja meg?
Egyetemet messzire kerüld el pasizás terén!
Ott a világ söpredéke és a világ hülyéi vannak egybegereblyézve. Nem viccelek.
Én is szégyellem hogy egyetemista vagyok, szerencsére már nem sokáig!
én is belülről látom és homlokegyenest ellentétes véleményen vagyok veled. Nem tudom melyik egyetemen vagy, de nálunk nem ez a jellemző.
Elismerem, hogy vannak olyan emberek akikre úgy nézek mint borjú az új kapura, hogy egyáltalán hogyan kerülhetett ide... De döntőtöbbségében értelmes emberekkel találkoztam az egyetemen.
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy nyáron építkezésen melóztam, ahol sok volt a korombeli, és olyan gyerekes dolgoknak tudtak örülni, és azon marhulni, hogy nekem volt kínos...
24F
az egyetem nem a Mensa Hungarica :D
De ott előbb találsz olvasott, véleményt formáló férfiembert, akinek van életszemlélete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!