Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy érett gondolkodású 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érett gondolkodású 17 éves lány egy komoly kapcsolatot akar. Hol találhatja meg?

Figyelt kérdés
Jó testalkatom van, az arcom nem túl szép de nem is csúnya, egyetemre készülök. Szeretek olvasni, gyakran írogatok is, szeretem az elvont dolgokat. Egy igazi társra van szükségem, aki szeret, nem egy éretlen kisfiúra. Hol lehet ilyet találni?
2010. febr. 5. 14:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
egyetem két hányás közt
2010. febr. 5. 14:43
 2/20 anonim ***** válasza:
Hú. Egy igazi kultúrsznob "bölcsészpalánta". Ha elég sokat agyalsz, akkor tuti találsz valakit.
2010. febr. 5. 14:46
 3/20 anonim ***** válasza:
50%

Egyetemet messzire kerüld el pasizás terén!

Ott a világ söpredéke és a világ hülyéi vannak egybegereblyézve. Nem viccelek.

Én is szégyellem hogy egyetemista vagyok, szerencsére már nem sokáig!

2010. febr. 5. 14:48
 4/20 anonim ***** válasza:
a dico-ban
2010. febr. 5. 14:48
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen biztosan találsz értelmes srácot, de ha sürgős a dolog, akkor érdemes lenne elmenni könyvtárba, vagy vmi intellektuell szórakozó helyre
2010. febr. 5. 14:49
 6/20 anonim ***** válasza:
Na ez az amiről beszéltem. Sztereotípia, azt hiszitek hogy az "intellektuel" az tényleg valami elit meg normális emberekből áll. Hatalmas tévedésben vagytok. ÉÁn belülről látom az egészet. A legnagyobb idióták az "intellektuel" között vannak! Könyvtárban, egyetemen, egyetemi klubokban, na ott a világ hülyéinek 90%-a.
2010. febr. 5. 14:56
 7/20 anonim ***** válasza:
ez nem társkereső oldal... keress egyett...
2010. febr. 5. 14:59
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

én is belülről látom és homlokegyenest ellentétes véleményen vagyok veled. Nem tudom melyik egyetemen vagy, de nálunk nem ez a jellemző.

Elismerem, hogy vannak olyan emberek akikre úgy nézek mint borjú az új kapura, hogy egyáltalán hogyan kerülhetett ide... De döntőtöbbségében értelmes emberekkel találkoztam az egyetemen.

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy nyáron építkezésen melóztam, ahol sok volt a korombeli, és olyan gyerekes dolgoknak tudtak örülni, és azon marhulni, hogy nekem volt kínos...

24F

2010. febr. 5. 15:00
 9/20 A kérdező kommentje:
Jó, itt most ne egy 150-es IQ-jú pasit képzeljetek el, hanem egy normális képességekkel, élettapasztalattal és emberismeréssel megáldott férfit, aki egyszerre okos és vicces, komoly és tréfás.
2010. febr. 5. 15:01
 10/20 anonim ***** válasza:

az egyetem nem a Mensa Hungarica :D

De ott előbb találsz olvasott, véleményt formáló férfiembert, akinek van életszemlélete...

2010. febr. 5. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!