Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan mutatkozzak be barátnőm...

Hogyan mutatkozzak be barátnőm anyukájának és nővérének?

Figyelt kérdés
Lassan itt az ideje hogy be mutasson az anyukájának és a nővérének de nem tudom hogy hogyan mutatkozzak be hogy ne tegyek rossz benyomást mert szerintem az hogy Csókolom *nevem* az eléggé bunkó és azon gondolkoztam hogy valami ajándékot is kellene-e vinnem az anyukájának de nagyon nem tudom hogy mit és ha már az anyukájának visszek akkor a nővérének is illene. A nővérének gondolom elég lesz úgy be mutatkoznom hogy szia *nevem*

2020. máj. 2. 07:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Helló! Megjött Jóskaaaaa! Jeeeeeee! Lássam a kezekeeeet!"

És itt udvariasan nyújtják majd a kezüket, te megfogod, megrázod. Nem durván, óvatosan,de érezhetően. Átadod az ajándékot. Nem nehéz.

2020. jún. 5. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!