Barátnőm anyukájának a szülinapját ünnepeljük étterembe vele, az anyukájával és az apukájával. Mi a megfelelő etikett?
Étterembe megyünk és ők jönnek el értem kocsival. Na most anyukájának vettem ajándékot. A kérdésem az, hogy ezt mikor lenne célszerű átadni?
Azért ilyen specifikus a kérdés számomra mert a kocsiba nyilván nem érdemes (legalább is szerintem) de mivel nem tudom hova rakni ezért nem dughatom el nálam lesz. Mikor adjam oda mikor kíszáltunk a kocsiból? Az étterembe vacsora előtt/után? Vagy esetleg amikor visszaértünk és otthonom előtt kitettek a kocsiból? És mit érdemes ilyenkor mondani? (Tegezem)
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítő válaszokat! :)
Nem tudom mi ilyenkor az etikett,én bunkó falusi paraszt vagyok,de tényleg..az ajándék méretétől függően ha nagyobb dologr
ól van szó akkor én odaadnám amikor kocsival jönnek értem,úgyis viszed gondolom magaddal,látni fogja,és mondjuk az étterembe bevinni egy nagyobb csomagot nem túl előnyös,ha kisebb dologról van szó akkor vacsora előtt adnámát az étteremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!