Valaki le tudná nekem ezt fordítani angolra?
Nos, mint már korábban megbeszéltünk, lenne pár kérdésem, kérlek válaszolj rájuk minél bővebben, hosszabban :)
Én egy magyar újság, a "Hungarian Chronicles" tudósítója vagyok, az interjúnk is ebben az újságban fog megjelenni, majd elküldöm a linkjét.
1. Írnál magadról néhány mondatot? Az IRL-ben melyik országban élsz? Hogy találtál rá az eRepublikra és mikor regisztráltál? Esetleg azt is elárulod, hogy hány éves vagy és mivel foglalkozol a való életben?
2. Hogy lettél Észak-Koreai állampolgár és elnök(jelölt)? Miért pont ezt az országot választottad? Tudom, hogy az Észak-Koreában csak a kiváltásgosaknak van internetkapcsolatuk, így valódi Észak-Koreaiak nyilván nem is tudtak volna regisztrálni az eRepublikba.
3. Milyen politikai múlttal rendelkezel az eRepublikban és mik az ambícióid?
4. Milyen nemzetiségűak alkotják Észak-Korea lakosságát az eRepublikban (mármint ők a való életben milyen nemzetiségűek)?
5. A játékban jelenleg Észak-Korea a legkevesebb polgárral rendelkező állam. Mit gondolsz, van arra esély, hogy Észak-Korea nagyobb területeket szerezzen magának? A pártod ambíciói közé tartozik a területszerzés?
6. Mi a véleményed az "eRepublik v2"-ről?
Köszönöm szépen, csak ennyit szerettem volna kérdezni.
További szép napot,
A "Hungarian Chronicles" tudósítója
Ha bemásolod a teljes szöveget a webforditas.hu oldalra akkor lefordítja,persze részletekben kell mert 500-nál több karaktert egyszerre nem enged lefordítani :(
Megpróbálkoznék,meg igazából le is tudom de az én angol megfogalmazású szövegem nem biztos hogy értelmes lenne.
Remélem valamicskét segítettem :)
Szia,
Köszönöm a választ, de sajnos a webfordítós szöveget nem éri meg, akinek ez a szöveg szólna :( Ezért lenne jó, ha valaki angolul tudó lefordítaná. Nem olyan hosszú...
Well, as we arranged before, I would like to ask some questions, please answer them as long as possible.
I report for the Hungarian newspaper 'Hungarian Chronicles', our interview will be published in it, I will send the link.
1. Could you write me some sentences about yourself? Which country do you live in IRL? How did you come across eRepublik and when did you register? Would you happen to tell me how old you are and what you do in your life.
2. How did you become a North Korean citizen and a presidential candidate? Why did you choose this country? I know that in North Korea only the privileged have Internet connection, so obviously real North Korean wouldn't have been able to register for this site.
3. What political background do you possess in eRepublik and what are your ambitions?
4. What is the nationality of people who form the population of North Korea on eRepublik? (I mean, what nationality do they have in real life?)
5. In the game North Korea is the state having the least citizens. Do you think there's a chance that North Korea obtains more areas? Does it belong to the ambitions of your party to obtain areas?
6. What is you opinion about 'erepublik v2' ?
Thank you, that's all I wanted to know.
Have a nice day
Reporter for 'The Hungarian Chronicles'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!