Nem vagyok benne hogy helyesen mondom a márkákat, tudtok egy párat kiejtés szerint is írni?
Figyelt kérdés
(pl. Vouge ?)2010. júl. 4. 19:30
11/25 anonim válasza:
A Vouge nem egy német márka, nem tudom, hogy ezt honnan veszed, és egyébként egy francia szó, és úgy kell ejteni, hogy vóg, és nem úgy, hogy főgel.....bár szerintem ezt a választ nem is gondoltad komolyan....legalábbis remélem ...
12/25 anonim válasza:
Én meg angolul tanulok, úgyhogy szerintem vádzs.
13/25 anonim válasza:
Jah, amúgy most esett le, hogy te, a kategória alapján, cigimárkákra vagy kíváncsi, és nem a Vouge nevű divatlapra gondoltál :D
Tehát akkor:
Viceroy=Vájszroj
Pall Mall= Pell Mell
Davidoff=Dévidoff
Golden Gate= Gólden Gét
Sopianae= Szofianna vagy Szopianna (ebben nem vagyok biztos)
....most hirtelen ennyi jutott eszembe, ill. olyanokat, hogy Multifilter, vagy Helikon nem írtam, mert szerintem egyértelmű, hogy hogyan kell ejteni :)
...jah még egy: Прилуки = Priluki :D
14/25 anonim válasza:
A Sopianae-t inkább mond Szofinak :D
16/25 anonim válasza:
A Vögele egy svájci márka, azt fögelnek ejtik.
18/25 anonim válasza:
No, akik itt németet "tanulnak", kicsit el vannak tévedve. A Vogel szó madarat jelent, fógelnek ejtendő, ó-val, nem ő-vel. A "főgel" az a Vögel, a többes száma.
A Vogue vog-nak ejtendő.
19/25 anonim válasza:
Mellesleg Vogue, nem "Vouge", és az írta helyesen, aki kb. "vóg"-nak ejti. Írjál inkább konkrét márkákat, amikben bizonytalan vagy, mert túl sok név van, nem sorolhatják fel a válaszolók az összeset.
20/25 anonim válasza:
A Lancôme-t hogy kell kiejteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!