Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki aki tud héberül?...

Valaki aki tud héberül? Tetkót szeretnék csináltatni, de nem szeretnék hülyeséget magamra varratni.

Figyelt kérdés

"You don't know my brain, the way you know my name." Ez lenne a szöveg és elméletben lefordítottam, de nem annyira bízok benne, mert csak applikációval csináltam.

Így szeretném: [link]

És ez elvileg a szöveg:

אתה לא מכיר את המוח שלי, כמו שאתה יודע את השם שלי.

És ha ez jó akkor melyik felével kéne elkezdeni, ha úgy szeretném mint a képen /függőlegesen/?

2018. máj. 9. 19:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%
Egyediség XD nem csinaltatok tetkot mert lassan mindenkin lesz, par év és egyedi leszek tetko nelkül.
2018. máj. 12. 19:21
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem az egyediség a lényege. Nagyon tetszik és nekem fontos lenne, hogy amit magamra teszek azt más ne értse, mert nem azért csinálom, hogy utána hallgassam a véleményüket, mint ahogy előbb leírták, hogy mit gondolnak az idézetről. Viszont a tünde nyelv és társai nem is tetszenek meg nem mennek hozzám, ellentétben ezzel a "szögletes/kocka" stílusúval.

De nem értem igazándiból, hogy az emberek miért támadják le azokat akiknek tetkójuk/piercingjük van, ezt nem azt jelenti hogy egyediek akarnak lenni és kitűnni. Persze vannak olyanok is, de örülök, hogy mindenki csak általánosítani tud:)

2018. máj. 13. 15:34
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Én végképp nem értem, hogy ha nem akarod, hogy elolvassák, akkor mi a fenének tetováltatsz??? Elég a rizsából, az ember azért tetovál, mert kifelé akar mutatni valamit. Különben semmi értelme. Mintha megcsináltatnád a frizurád egy mesterfodrásszal, aztán mégis zacskóval a fejeden jelennél meg az eseményen...

Ja, és véletlenül sem azért választottad a héber nyelvet, mert most épp az a menő, ugye? :)

Szerintem légy inkább hálás nekünk, hogy megpróbálunk lebeszélni egy ekkora idiótaságról.

Amúgy az is mekkora már, hogy angolról fordíttatsz héberre. Magyarok vagyunk bmeg! Egyáltalán tudod mit jelent az a fa szság, amit angolul ide rittyentettél?

2018. máj. 13. 17:11
 14/16 A kérdező kommentje:

Mégis miért ne tudnám mit jelent?? Ha ennyire leszarnám akkor már magát a kérdést sem tettem volna fel, csak magamra nyomatom és kész..logika:)

Az egyik válaszolónak igaza volt, semmit se kéne itr várnom, a legtöbb ember csak azt keresi, hogy beszólhasson a másiknak.

Ennyi erővel ha veszel egy szép ruhát és te azt felveszed akkor mások miatt teszed? Nem öltözködhetsz igényesen vagy mehetsz fodrászhoz magad miatt? De jó tudni.

Teljesen mindegy mit írok igazándiból, akinek megvan erről a véleménye, nem fog változtatni rajta, főleg hogy a legtöbben nem is úgy írtok, hogy bármit is megértsetek, hanem támadtok, tehát már ellökitek azt az opciót, hogy bármit is befogadjatok amit a másik mond.

Az pedig nem véletlen, hogy angolról héberre, nem pedig magyarról héberre.

De persze kíváncsi lettem volna hogy az emberek hogy reagálnak ha nem héber nyelvet írok, akkor már mindjart rendben lett volna nem? Főleg ha egy hatalmas magyar zászlót is tetováltatok mellé..

2018. máj. 14. 08:26
 15/16 Saavedro ***** válasza:

"Elég a rizsából, az ember azért tetovál, mert kifelé akar mutatni valamit."

Abból a 'kifelé'-ből az ember maga is kap ingereket. ÉN akarom nézegetni a tetoválásom. Szép hajjal is jobban érzem magam, akkor is, ha más nem látja.

2018. máj. 14. 16:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Amugy gratulalok minden okos toninak, ma veletlen neztem a kerdeseket es el is feledkeztem errol, ugy kb 2honapja inteziven tanulom a hebert mert egyszeruen odavagyok a nyelvert. Es ezt csak azert irom le mert megtanulhatnak mar az emberek hogy ne egybol a negativval jojjenek. Bevallom regen nem foglalkoztam igy vele, de nem veletlen vannak az embernek intuicioi, megmozdulasai, es szomoru hogyha tetkorol vagy akarmirol szo van mindenki csak azzal tud jonni hogy a divat es a feltunes miatt csinalja, ahelyett hogyha nem tud segiteni akkor csak csondbe maradna :)
2019. okt. 21. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!