Lehet h nagy hülyeséget kérdezek ezért előre is elnézést, lehet úgy csináltatni raszta hajat h ne keljen kopaszra nyírni ha majd egyszer megunnám? (tovább lent)
17/L
" berasztáztatta a haját... egyelőre nem tudom még, hogy állandóra-e (mert ugye van olyan is, amit ki lehet mosni)," tényleg van olyan amit kilehet MOSNI:O:o:o:o
ezt itt olvastam vmeik kérdésnél
ennél a linknél olvastam írtam is neki de mivel elég régen tette fel a kérdést már nem hsizem h fog válaszolni:S
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Írj neki privit!
De nekem az egyik ismerősöm berasztáztatott 2-3 tincset.. aztán hajat mosott és "kijött" szóval igen, van olyan..:)
Nem kérdeztél hülyeséget, ki lehet szedni a hajból.
Gondolom a kimosást úgy értették, hogy van egy folyadék ami úgymond véglegesíti a rasztát és ha ezt nem teszik rá, akkor könnyebben ki lehet szedni.
Egyébként alapból ki lehet fésülgetni csak eléggé tönkremegy utána a haj, baromi türelmesnek kell vele lenni.
köszy midnenkienk:)
am nem tudok neki írni privit mert nincs kiírva: Privát e-mail a kérdés írójának:(
A rasztát hosszú procedúra során ki lehet fésülni, de nem lessz szép a haj utánna. Ha nem akarod elrontani a hajad tegyél bele műrasztát, kb ugyanúgy néz ki, néhány hetente kell újrarakni, de megmarad a saját hajad is.
Ráadásul lehet színes sávos meg leopárdmintás meg a jóégtudja milyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!