Ez igy érthető? Nagyon nem megy ez a téma és tudom, ossze vissza irok minden hülyeséget. Ha estleg valaki szánna rá időt és ránézne, vagy segítene, hogy mit kéne írnom nagyon hálás lennék!
The development of technology has increased the security of the people.In today's world everyone is looking for practicality. Természetessen rengeteg előnye van annak,hogy csupan egy érintéssel minden szemelyes információd megvan. (mindig nálad van,nem tudod elveszteni,kissebb a hekkerek eslye)
when looking at biomet checks one can look at physical characteristics for behavioral characteristics. Physical characteristics include fingerprints iris scanning and voice detection and handwriting identification the fact that.
however it has many disadvantages.For example Identical Twins have the closest genetic make-up and most similar fingerprint. Face are easy to access. Computer may mistaken people (who look alike)Appearances change often. The voice detection it can be a lot of problems because you talking every day,some people imitate your voice, and of course your voice are changing.
Összességében azt hiszem ezek az eszközök mégis elönyünkre válnak,megkönyítik életünket
remélem ma még ránézel...
Szóval ha jól értem, az a feladat, hogy az elektronikus információvédelemről kell írnod angolul. Erősségek, gyengepontok, rizikók etc?
A nyelvtanban néhol van hiba, és szerintem nem elég rendszerezett a szöveg. Ahhoz, hogy segítsünk nagyon kevés információt adtál meg.
Amit leírtál nagyjából érthető, de az kéne, hogy ülj le nyugiban, rajzolj egy fadiagramot erről az amúgy is szerteágazó témáról, rendszerezd a gondolataid, hogy higgadtan tudd őket prezentálni. Témáról témára, egymástól elkülönítve, hogy érthető, és emészthető is legyen a közönség számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!