Mate027 kérdése:
Ki tudja a leg nagyob hülyeséget kérdezni itt? Ls milyne téma körben?
Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 20:53
1/8 anonim válasza:
Imádom a "sokatettemma?" kérdéseket és hogy vajon terhes-e az illető,egy kérdés alapján...
2/8 A kérdező kommentje:
jolvan de aza kérdés h kicsodaaa
2010. okt. 15. 21:17
3/8 anonim válasza:
Nem tudom a témakört de nekem eddig az vitte a pálmát amikor a kiscsaj feltette a nagy kérdését: Ha a dianás cukrot a seggembe dugom attól berúgok vagy lehet valami bajom? XD
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez az oldal azért van - ahogy a cím alatt is olvashatjuk - "amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!"
Úgyhogy nem tudok egy kérdést sem "hülyének, vagy leghülyébbnek" titulálni, mert lehet, hogy az a "hülye" kérdés valakinek sokat számít!
Elnézést kérek, hogy OFF-oltam, de csak kifejtettem a véleményemet. Elnézést, ha valakit megbántottam!
5/8 anonim válasza:
Azt hogy kicsoda,nem mindig tudhatjuk..
6/8 anonim válasza:
Az baj, ha már valakiről tudhatják, hogy ki, hiszen ez az oldal anonim.
8/8 A kérdező kommentje:
valahol mindnekinek igaza van
2010. okt. 16. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!