2 nem könnyü német mondatot kéne nekem leforditani magyarra?
1,
Auf grund von Buchungsunregelmäßigkeiten hat uns die Firma X Ihr Ferienhaus storniert.
2,
Deshalb bitte ich Sie,mir nochmals eine rechtsverbildliche Zusage für obengenannten Zeitraum umgehendst zukommen zu lassen.
németek megkertek,hogy forditsak nekik,de ezekkel a mondatokkal nem boldogulok...
köszönöm a segitséget!
ok.
az elsönél a Buchungsunregelmäßigkeiten-t nem tudom mit jelent... én igy forditottam: Buchungs... miatt az x cég törölte a nyaralót a számukra. -de ez igy elég hülye...
a másogiknál: Ezért kérem mégegyszer ,hogy valami engedélyt küldjenek el-azt hiszem...ezt a mondatot végképp nem értem...
nagy segírség lenne ha segitenél! köszi!
Az első tuti:A könyvelés elvégzésének rendszertelensége miatt az X vállalat törölte a nyaralónkat (a nyilvántartásból?? ).
1ébként fura, hogy hat uns aztán meg Ihr...ez nem klappol.
Talán a szövegkörnyezetből kiderül, mi akar lenni.
Második: Ezért arra kérem Önt/Önöket, hogy a hivatali tévedést(?) a fent jelzett időtartamon belül azonnal javítani szíveskedjenek.
Szerintem arra akar célozni, hogy valami hivatalos papírt be kell vinni egy bizonyos helyre (gondolom a levélen rajt van) ezzel a nyaralóval kapcsolatban.
2 mondatból csak ennyit lehetett leszűrni.
1ébként én sem vagyok perfekt németes, de remélem valamit azért tudtam segíteni.
én sem vagyok perfekt németes,pedig Németo-ban élek... :S
Nagyon köszönöm a segítséget!!
Szerintem itt vmi üdülő lefoglalásáról lehet szó...
Foglalási szabálytananságok miatt X cég érvénytelenítette üdülő foglalásukat.
Ezért arra kérem önöket, hogy a fent említett határidőn belül mihamarabb küldjék meg újra jogilag kötelező kötelezettségvállalásukat.
ilyesmi...:)
10:25 vagyok, nagyon szívesen!! :)
És de jó neked! :)
ja,jó nekem.. :) most viszem mindjárt a papirt,és tényleg üdülöröl van szó. :)
köszi mégegyszer!
Mi volt a Firma X? Reklámcég?? A másik meg közvetítő a üdülőtulajdonos és üdülőbérlő között?:)
Akkor más egy kicsit...
Egy időszakra megbízza a közvetítőt, h járjon el a nevében...
10:25 vagyok, küldd!
:D
(De csak a mogyorósat fogadom el. :))) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!