Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy kell ezt japánról normáli...

Hogy kell ezt japánról normálisan lefordítani?

Figyelt kérdés
マリアさんは中国しっしんです. Semmit nem vesz be a program. Akármit írok be Maria from chine sehogy nem enged tovább ez a rohd fdfadék tanulóprogram.

2017. okt. 23. 15:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Először elmondja a szabályosakat (szám neve + "nichi"), utána elmondja a kivételeket. Az 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 14, 20, 24 kivételek, ezek nem képezhetők "nichi"-vel. Külön meg kell őket tanulni.
2017. nov. 23. 06:52
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát ez kemény. Őrült japánok legalább vagy 50 x végignéztem de nem jöttem rá mit magyaráz igaz angolul se tudok . Nincs magyar japán online gyakorló feladat? Az a baj hogy amit találtam duolingo feladatokat ott is egy idő után már nem jutok tovább ,nem azért mert nem értem a japánt hanem mert képtelen vagyok helyesen angolul lefordítani .

Az hittem hogy csak azért nem mondja végig a nicsi vel mert fölösleges hiszen csak utána kell mondani , az fel sem tűnt hogy a másik szöveggel pont azokat a számokat hagyta ki amiket nicsivel végigmondott. Meg azzal a 32. nappal is behülyített .

2017. nov. 23. 20:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A 32. nappal csak viccelt. Amúgy tényleg nem említi az elején, hogy kivételek is vannak.

De ha komolyan gondolod a japán tanulást, muszáj lesz előbb legalább egy erős középfokon megtanulnod angolul, mert magyarul csak alapfokú tananyagokat találsz.

2017. nov. 24. 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Amúgy itt vannak magyarul leírva a hónapok és a hónap napjai:

[link]

2017. nov. 24. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!