Ez egy elég szubjektív kérdés. Attól is függ hogy honnan nézzük. Én szerintem például szép egy kínai mellett, de ha az olszhoz hasonlítjuk,azért el tud tünni:) Nekem rendkívül tetszik a hangsúlyozásuk és nem annyira nehéz emgérteni őket.
Sok koreai műsort nézek, és azért elég jól érthető. A kínai mellett pedig pláne:D persze hogy megértik egymást, ilyen erővel a magyarok sem értik meg egymást... a mi nyelvünk sem a legegyszerűbbek közé tartozik.
2011. márc. 6. 16:26
12/19 anonim válasza:
LEGESLEGSZEBB♥♥♥ imádom^^ csak kegyetlennehéz xD
12/L
2011. máj. 29. 13:33
13/19 anonim válasza:
Mióta ismerem B2ST/BEAST nevű bandát azóta érdekel és csodálatosan, szép, fantasztikus, cuki nyelvnek tartom. Ennél előrébb nálam már csak a hindi és a francia nyelv van ami tetszik és érdekel még. (na meg persze az angol, de az alap:)
tetszik ahogy fel meg le viszik a hangsúlyt a mondatok végén, eszméletlenül érdekes és egyedi hangzást ad a nyelvnek. :D
2011. nov. 1. 14:30
16/19 anonim válasza:
nagyon szép és aranyos hangzása van. én totálisan beleszetettem amikor meghallotam a BEAST egyik szábát. :DDD
2012. jan. 16. 19:43
17/19 anonim válasza:
Gyönyörű -_*... imádom ♥.
2012. aug. 7. 13:51
18/19 anonim válasza:
Kinek mi tetszik. Valaki utálja, valaki nem törődik vele, valaki él hal érte. Én nekem tetszik, bár azzal egyet kell értenem, hogy nagyon nehéz, és én annak is tartom. A nyelvtan és a kiejtés nehéz, de hát valakinek az írás az. Szerintem a világ legnehezebb nyelvei közé tartozik, bár nem az első. Azért aki képes megtanulni, annak csak gratulálni lehet. Bár nem kevés időt kell belefektetni, akár életeden keresztül is lehet tanulni. Lehet, hogy szép nyelv, de nem egyszerű. Akiknek könnyű, hát az szerencsés.
2012. okt. 24. 19:47
19/19 anonim válasza:
Szerintem szép nyelv :)
Én a legjobban a magyar, koreai, és japán nyelvet szeretem, kellemes a hangzásuk, legalábbis nekem.
Koreaiul szeretnék tanulni, de nem neten, nekem az kevés ><" így hát most magántanárok után kutatok, eddig sikertelenül ><"
/Érden lakom,így pl. Pesti magántanárhoz eljutni nem okozna gondot/ Ha valaki tud egyet, akkor annak nagyon megköszönném az informálását! ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!