Ti ezt hogy forditanatok le nemetre?
Figyelt kérdés
Nem gondoltam volna hogy majd igy gondolok egy lanyra mint rad, de aztan megjottel es minden megvaltozott. Nagyon megtetszettel. Nagyon sok minden tetszik benned, de a legjobban az hogy barmikor radneztem, vidam voltal, jo kedved volt, mosolyogtal es utana nekem is jobb kedvem lett.2016. dec. 22. 20:29
1/2 Schein Kata válasza:
Ich hätte nie gedacht, dass ein Mädchen, um rad denken, aber ich bin zu Hause und alle megvaltozott dann. Sehr gut gefallen. Sehr viel wie Sie, aber der beste Weg, um etwas radneztem zu tun hatte Vida eine gute Stimmung, ich lächelte und nach wurde ich eine bessere Stimmung.
2/2 A kérdező kommentje:
? :D
2016. dec. 28. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!