Akik lövöldözős játékokkal meg sorozatokból tanulnak meg angolul, hogy csinálják?
14 vagyok.
Az volt az elsô kommentem a kérdésedhez, nem olvastam el az elôtte lévô válaszokat, én csak leírtam a véleményem. Biztos vagyok benne, hogy sok dologban igazad van, de nem kellen arrogánsnak meg lekezelônek lenni.
Nem kell ebből önkorlátozó hiedelmet gyártani, hogy gyereknek kell lenni az implicit tanuláshoz. Én felnőttként úgy tanultam meg, hogy, kétszer 1 hónapra elmentem intenzív tanfolyamra, ahol nem is lehetett megszólalni magyarul és rengeteg angol nyelvű sorozatot, youtube videót néztem és külföldi fórumokra írtam. Egyszerűen angol környezettel vettem körbe magamat és angolul kezdtem gondolkodni. Nem volt megerőltető. Végig élveztem is a folyamatot, olyan dolgokkal foglalkoztam, amik érdekeltek.
Folyamatosan, helyesen és választékosan beszélek. Ezzel szemben iskolában úgy tanultuk a németet, mintha valami ritka állatfajt boncolgatnánk. Állandóan nyelvtanoztunk és szavakat tanultunk. 12 évig tanultam. Semmit nem tudok belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!