Lefordítaná nekem valaki ezt magyarra? (angol)
HmMmMm JuSt LoOking.
i'm 21/f your a male right?
nice, I just got off work and finally got some time to relax which site did i msg you from again?
I am a little busy right now, trying to upload some new pics if ya wanna check them out go [link] tell me what ya think.
Előre is köszi:)
az a HmMmMm JuSt LoOking.
CSak Nézd
i'm 21/f your a male right?
21 vagyok fiú te lány vagy igaz?
I am a little busy right now - nagyon elfoglalt vok most
ell me what ya think. - mond el mit hiszel
ennyit tudtam virág nyelven, de csak nagyon felszín tudom
a többit ki tudnám találni de nem lenne értelmes
Hmmmm... Csak nézelődök.
Én 21/l (21éves, lány) vagyok, te egy férfi vagy, igaz? (Rossz nyelvtannal írva)
Szép, épp hogy csak elszabadulok a munkából hogy pihenjek egy kicsit, és mit gondolsz, melyik oldalról üzenek neked megint?
Most egy kicsit elfoglalt vagyok, épp képeket töltök fel. Ha kiváncsi vagy rájuk itt megnézheted őket: [link] és elmondhatod a véleményed róluk
Körül-belül. Olyan, mint egy spam.
Kb:
"21 éves lány vagyok. Te ugye fiú vagy?
Helyes. Most végeztem a melóval, és végre van időm pihenni. Melyik oldalról is írtam neked?
Kicsit el vagyok foglalva, mert épp új képeket töltök fel, nézd már meg őket a ... címen, és mondd el, mi a véleményed."
Ha engem kérdezel, szerintem ez egy ordas nagy kamu. E-mailben kaptad?
a kimaradt rész:
Megpróbálok feltölteni néhány új képet, ha ellenörizni akardod, menj fel arra a linkre
köszi.
nem nem email-be kaptam.felvett vki msnre kb. 4napja,hezitáltam eddig h mit csináljak mert nem volt ismerős a cím.végül most felvettem,hogy megtudjam ki az.erre ő ezeket írta,de én nem tudok angolul ezért írtam ki a kérdést,mert kíváncsi voltam mégis mi ez.hiába írtam h magyarul írjon,nem reagált erre,írt tovább így.nem tudom ki ez,inkább letöröltem és letiltottam.
amúgy lány vagyok.
ajajjj:(
de ugye nem lehet nagy gáz a géppel?Kb. 4-5percig volt fent msn-en,de mivel nem értettem mit írt letiltottam,majd letöröltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!