Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítaná nekem valaki ezt...

Lefordítaná nekem valaki ezt magyarra? (angol)

Figyelt kérdés

HmMmMm JuSt LoOking.

i'm 21/f your a male right?

nice, I just got off work and finally got some time to relax which site did i msg you from again?

I am a little busy right now, trying to upload some new pics if ya wanna check them out go [link] tell me what ya think.

Előre is köszi:)

2010. ápr. 7. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:

az a HmMmMm JuSt LoOking.

CSak Nézd

i'm 21/f your a male right?

21 vagyok fiú te lány vagy igaz?

I am a little busy right now - nagyon elfoglalt vok most

ell me what ya think. - mond el mit hiszel

ennyit tudtam virág nyelven, de csak nagyon felszín tudom

a többit ki tudnám találni de nem lenne értelmes

2010. ápr. 7. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Hmmmm... Csak nézelődök.

Én 21/l (21éves, lány) vagyok, te egy férfi vagy, igaz? (Rossz nyelvtannal írva)

Szép, épp hogy csak elszabadulok a munkából hogy pihenjek egy kicsit, és mit gondolsz, melyik oldalról üzenek neked megint?

Most egy kicsit elfoglalt vagyok, épp képeket töltök fel. Ha kiváncsi vagy rájuk itt megnézheted őket: [link] és elmondhatod a véleményed róluk

Körül-belül. Olyan, mint egy spam.

2010. ápr. 7. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Kb:

"21 éves lány vagyok. Te ugye fiú vagy?

Helyes. Most végeztem a melóval, és végre van időm pihenni. Melyik oldalról is írtam neked?

Kicsit el vagyok foglalva, mert épp új képeket töltök fel, nézd már meg őket a ... címen, és mondd el, mi a véleményed."

Ha engem kérdezel, szerintem ez egy ordas nagy kamu. E-mailben kaptad?

2010. ápr. 7. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:

a kimaradt rész:

Megpróbálok feltölteni néhány új képet, ha ellenörizni akardod, menj fel arra a linkre

2010. ápr. 7. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi.

nem nem email-be kaptam.felvett vki msnre kb. 4napja,hezitáltam eddig h mit csináljak mert nem volt ismerős a cím.végül most felvettem,hogy megtudjam ki az.erre ő ezeket írta,de én nem tudok angolul ezért írtam ki a kérdést,mert kíváncsi voltam mégis mi ez.hiába írtam h magyarul írjon,nem reagált erre,írt tovább így.nem tudom ki ez,inkább letöröltem és letiltottam.

amúgy lány vagyok.

2010. ápr. 7. 17:44
 6/7 anonim válasza:
Ez egy vírus!!!!!!!!! szopatás ! az msn cím mindig ezt írja magától majd nézd meg és töröld le!
2010. ápr. 8. 17:20
 7/7 A kérdező kommentje:

ajajjj:(

de ugye nem lehet nagy gáz a géppel?Kb. 4-5percig volt fent msn-en,de mivel nem értettem mit írt letiltottam,majd letöröltem.

2010. ápr. 8. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!