Lefordítaná nekem valaki ezt az angol receptet?
Az első kéne. Gondoltam internetes fordítóval nem lenne olyan pontos és mindig zagyvaság lesz belőle,ezért nagyon megköszönném ha valaki leírná nekem magyarul!(nem sok szöveg) :))
tényleg hülyeségeket ír a fordító jelen esetben :-)))
hozzávalók:
macska és denevér sablon
keverőtál
vaj
cukor
fakanál
felvert tojás
liszt
fekete ételszínezék
vágódeszka
tapadásmentes sütőtálca
fém rács
1. A macska és denevér mintát felnagyítjuk. Vastag kartonra átrajzoljuk, majd kivágjuk. Aki akarja, másféle mintákat is készíthet így (tök, boszi kalap, lampion, szellem, stb...)
2.Egy nagy tálba beletesszük a puha vajat, cukrot, és egy fakanál segítségével jó alaposan összekeverjük addig míg habos, krémes nem lesz.
3.Hozzáadjuk a felvert tojást, a lisztet és a fekete ételszínezéket. Jól össze kell keverni, míg kemény tésztát nem kapunk.
4. Vágódeszkán 3/8 inch (kb 1 cm) vastagságúra kinyújtjuk. Ráhelyezzük a kinyújtott tésztára a mintát, és egy kés segítségével kivágjuk.
5. A maradék tésztát újra kinyújtjuk, és ismét kivágjuk a mintákat.... Tapadásmentes sütőtálcára helyezzük. Az állat formájú sütiket süssük 374 Fahrenheit (190 Celsius) fokon kb 20 percig.
6. A sütőből kivéve fém rácsra tesszük a sütiket és hagyjuk kihűlni. Szemet és orrot készítünk piros és zöld cukormázzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!