Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki lefordítana 2 mondatot?...

Valaki lefordítana 2 mondatot? (angol)

Figyelt kérdés

ez a két mondat lenne :

Looking for fun energetic man

Am I What You're Looking For?

előre is köszönöm:)

2010. ápr. 7. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ye u are what im looking for, u are pregnant!!!
2010. ápr. 7. 16:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Vicces, energikus férfit keres(ek)

2.Én vagyok akit keresel?

2010. ápr. 7. 16:22
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
A második mondattal egyet értek, de az első nem funny ... man, hanem for fun ... , vagyis azt az ~ embert fun (élvezet) céljából kereshetik inkább. Szerintem.
2010. ápr. 7. 16:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
nem "for fun" hanem "looking for"..szóval a for a lookinghoz tartozik
2010. ápr. 7. 16:31
 5/12 A kérdező kommentje:
hm érdekes. egy napon belűl msnen felvett 2 ember. most mindketten rámírtak, ezt írták külön külön. mindkettő kiírása egy link. nemtudom mi lehet ez:\ mindenesetre köszönöm a gyors válaszokat:)
2010. ápr. 7. 16:36
 6/12 anonim ***** válasza:
ha az ilyenek linket küldenek ne kattints rá..engem is már felvett pár ilyen (olyan címemen amit senki se tud)
2010. ápr. 7. 16:39
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Persze, hogy looking for, de a fun is ehhez "tartozik", nem a man jelzője. Szerintem. :)

(Akkor használják, amikor mókát, szórakozást, értsd: <csak szexet> keresnek, és nem tartós kapcsolatot, "bonyodalmat".)

2010. ápr. 7. 16:40
 8/12 anonim ***** válasza:

85%-os, ne eroltesd a hulyesegedet legyszi.

Az looking for an energetic man for fun lenne de ha az eredeti formaban azt jelentene, hogy looking for fun akkor az energetic man csak ugy logna a levegoben, azt meg ugye nem lehet. Ez konkretan, helyes nyelvtanisaggal igy lenne: "I'm looking for a fun and energetic man"

2010. ápr. 10. 00:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja es azert nem funny, mert AmE-ben a funny furat, kulonoset jelent elsosorban, nem vicceset, es a fun pedig egy melleknev is lehet, amit meg fokoznak is.
2010. ápr. 10. 00:48
 10/12 anonim ***** válasza:
OFF Te nagyon okos vagy, és bizonyára jobban beszélsz nálam angolul, de ki mondta, hogy ez egy nyelvtanilag tökéletesen helyes angol mondat, ami a kérdésben volt??? Én a szerintem legvalószínűbb értelmezését adtam meg. Nem erőltettem semmit, neked van valami nagy problémád azzal, ha nem értenek egyet veled. Talán önértékelési eredetű ez a gond? ;) ON
2010. ápr. 11. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!