Valaki segítene spanyolban, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
No te contare la vida en color de rosas ni habrán alfombras rojas en las entradas, te diré la verdad de la vida cual duele más y te pondrá de rodillas.
Mas vale morir de pie, que vivir de rodillas.
2016. ápr. 21. 10:01
1/3 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy ezt akarod magadra varratni!!!! Szánalmas!!!
2/3 A kérdező kommentje:
Tessék? :D Azt sem tudom mit jelent! Valami csúnyát akkor gondolom, a szavak is eleg furák így olvasva. Annyira meg ijedtem egy idegen ezt küldte el üzenetben. Nem csodálom, hogy megijedtem, az első válaszoló is jol kiakadt.
2016. ápr. 22. 22:05
3/3 anonim válasza:
Valami hogy az élet nem rózsaszín és nincsenek is rózsaszín szőnyegek a bejáratnál, megmondanám neked a valós életet ami jobban fáj és térdre kényszerít.
Jobban megéri lábon meghalni mint térden élni.
De a nyelvtan részében nem vagyok biztos, valahogy fura nekem az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!